Wednesday, December 5, 2012

Malware Attack




Blog aku kena attack...
x leh bukak guna google chrome dah...nak settlekan mcm mana pun aku x tau..
x kan nak panggil IT people plak kan...confirm kantoi..
ada sapa2 yang tau cane nak buat?
share la sket...
Aku berjangkitvirus ni sebab selalu bukak page Redmummy.com
kata report yang aku dapat tu la...
so..korang jangan bukak blog aku guna google chrome..tp guna Window Internet Explorer
sure ok...x suka la aku guna internet explorer ni...lambat...



12 comments:

  1. IE mmg gitu. nyampah!







    ahkak kau ni suker bukak ape saje pakai mozila. lagi best! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la..now guna IE instead of google chrome...guna ni lambat..office ni x leh sebarang guna..confirm diorang detect

      Delete
  2. Lyn pun kena pagi ni..
    asalnya bukak blog mooniqueen.. terus kena attack
    klu bukak guna mozilla baru okey

    ReplyDelete
  3. dee kt opis ni gune IE..so, bolehlah bukak..mmg ada certain blog ada malware ni..tak tulah sbb apa..huhu..cer delete link blog yg mendatangkan malware attack tu..insyaallah ok kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dee...dah delete and dah boleh buka semula...yahoooo...

      Delete
  4. Replies
    1. just to share..jgn simpan link blogger yg kita visit tu kalau dah nampak ada virus..terus delete jer

      Delete
  5. isu besar pg nih..dr nuffnanfX pon ada gk kn.

    ReplyDelete
  6. Pagi ni kak zan jumpa 2 blog yg kena malware ni dari redmummy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...tu la..i pun bukak to dia appear link redmummy....so dah delete dah dari reading list..dh ok dah pun..dah boleh guna balik google chrome ni...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah