Thursday, December 13, 2012

Prospan - Sachet



Ubat batuk dlm bentuk sachet....pestime tgok...byk kat farmasi..mahal sket dari harga ubat batuk biasa...tp bagus la boleh letak dalam tas tangan atau dalam bag duit...even dalam poket pun...mujarab ke tak...x pasti sebab x cuba lagi...sesuai utk semua pringkat umur....kawan opis la tunjuk semalam...jakun jap aku kan....

21 comments:

  1. Erk...saya pon jakun gak ni. 1st time tgk & tau ☺☺

    ReplyDelete
  2. eh ade eh ubat batuk cmnie... 1st time taw.. cmne rasanya tu??? hee

    ReplyDelete
  3. ehhh ada ke? tak pernah jumpa laa. pasni nak cari laa. senangn ak bawak jln jauh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada la kot..x pernah jumpa ni...pasal tu menjakun jap

      Delete
  4. oooo..saya pun tak penah tgk.. 1st time ni tengok..

    ReplyDelete
  5. elok sgt lah dapat info kat sini... saya mmg tgh batuk nie.. baru jer setat batuk semalam.... baru jer plan nak gie klinik ambik ubat batuk balik kerja nnt... boleh lah try cari yg mcm nie... harap2 berkesan :)

    ReplyDelete
  6. x tau pun ada yg macm ni !

    ReplyDelete
  7. Kisah ni 2012.. saya baca 2015 entry ni.. 1st time tengok dan tau.. tapi sebab saya jarang sakit (Alhamdulillah) dan penyakit susah nak makan ubat (hehehe..) memang tak amik tahu hal ubat2 ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah