Tuesday, June 11, 2013

ANONYMOUS AGAIN

Well...just nak share anonymous comment...x leh nk print screen coz aku guna hp je update ni..

Anonymous leave a comment :
Woi janda gatal..kau fikir ko hebat sangat..x payah nak kecoh sangat dengan lifestyle ko tuh bukan aku x tau hidup ko susah merempat..macam bagus..meniaga konon..baru jual barang katalog dah kecoh macam untung juta2..tak payah nak hasut orang suruh beli barang2 murahan ko tuh..sepadan la dengan diri tu JANDA MURAHAN.

........................................................

Well..aku rasa ada yg JELES la kat aku dlm dunia blog ni...x tau la apa motif si anon ni..ayat murahan tuh merangkumi pelbagai persepsi kan...murahan dari segi apa? Aku x melatah..to be honest si anon ni memang peminat tegar aku ni..mengikuti segala perkembangan aku kan...
1. Aku x kacau hak orang apatah lagi Bf atau laki orang
2. Aku meniaga guna duit aku..hasil titik peluh aku xde pun yang tukang sponsor
3. Duit meniaga yang halal untuk sesuap nasi ikhlas untuk mengubah latar belakang hidup aku, anak aku dan keluarga aku
4. Aku ngaku aku dok kondo tp aku bukan perempuan murahan yang ditaja
5.Nak malukan aku without any bukti buat apa..buat penat ko byr internet bulan2 je
6.aku rasa si anon ni minat meniaga tp x tau cara sebenar nya..
7. Maybe dia jual barang tp x laku...market strategy x bagus tu anon ni...
8. Bagi la aku komen byk2 yg menjatuhkan aku..aku x kisah srbab sikit pun rezeki aku x luak...
9. PERCAYA REZEKI DATANG DARI ALLAH bukan bg komen MURAHAN MCM ORANG X BERTAMADUN NI
10.Usaha tangga kejayaaan beb

Peace no war dari SURIAAMANDA
posted from Bloggeroid

26 comments:

  1. ORG JELES LA TU..PEDULIKAN DIA JANJI ALLAH TAHU APA YG KITA BUAT K..PIS NO WAR..^_^

    ReplyDelete
  2. amboi celuparnya jari si anon ni taip.. akak sabar la ye.. kadang2 akan ada orang yang dengki dengan kita..

    ReplyDelete
  3. mak aihh...jenis kurang kasih syg ni mmg cepat dengki kat org...sabar noh..Allah ada...:)

    ReplyDelete
  4. Fuyoooo...betui ke ada org kata mcm tu.....dasat oooooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah sekalu sgt jebat oi...den maleh nk amik port tp dh melampau bonar lak kan...

      Delete
  5. takde kerja tuh..
    yg penting kita tak kacau org..

    ReplyDelete
  6. Huuu. Sabar yea.mudah2an anon tu sedar diri

    ReplyDelete
  7. hamboiii konghajar nya si anon tu!!!!!!!
    dah lah stalk orang, jeles, hasat dengki, sakit hati sendiri! dia ingat orang tergugat ke dgn komen2 sohai dia tu?????! puiiii
    Relax SA, chill ok.. jgn amek pot org giler mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula2 dia komen mmg I amikport...tp dh lali dh zaza..dugaan ada di mana2 bg yg tgh sibuk buat biz kan

      Delete
  8. Salam. Banyak-banyak bersabar ya!!!

    ReplyDelete
  9. tak paham kenapa mesti ada orang mcm ni. tah apa sakit dia.

    ReplyDelete
  10. Salam..harap bersabar dan diberi kekuatan..takut pulak akak bila ada si anon yg camni..smoga dibukakan pintu hatinya..x mau jeles2 kat org..doakan kebaikan untuk semua..

    ReplyDelete
  11. la.. si anon ni dah kenapa...??? kemain kasaq lagi berbahasa... dulikkan jek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak ayah dia x didik dia cane nk meniaga kot

      Delete
  12. tak pe, pedulikan je.. susah2 delete je komen die.. blog sendiri kan, tak de masalah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh delete..byk dia htr tp yg satu ni je yg kurang ajar sgt..

      Delete
  13. amboi.... sedapnya bahasa dia!

    ReplyDelete
  14. bia la kak..jaga diri, terus rajin niaga dah..utk diri akak gak, bkn beliau..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah