Monday, June 24, 2013

Ayam masak lemak cili api..


Dinner malam tadi..
Ayam masak lemak cili api pedas terbaboooo...giler punya pedas. ..tp puas hati la..sebab musabab makan dengan puas hanya sebab siang semalam aku xvpuas hati x dapat makan kat wedding kazen..actually wedding kazen aku tu srbelah wife dia...ada 2 pasang pengantin...ramai pulak dari dua2 pihak..x dpt tempat duduk..aku utamakan yg tua2 dulu la..settlekan anak2 mkn..ingat nk mkn la kjp..tp mcm x sempat..hurm..x per la...xde rezki mkn lauk kenduri...balik terus pi supermarket. .beli ayam sekor..mlm mak aku masak...hihihi..heaven..makan tanpa gangguan...

Korang pernah pi kenduri kahwin tapi tak dapat makan?

Jom share...

posted from Bloggeroid


8 comments:

  1. mesti sedap terbaik ni...tapi kesian u tak dpt makan masa kenduri kawen..

    ReplyDelete
  2. pernah sebab lauk pauk dah habis..walaupun datang awal..yang sedihnya tak dilayan begitu baik oleh tuan rumah..actually diorang tak ambil tau makanan yang didalam buffet dah habis..

    ReplyDelete
  3. penaH Gak coz makanan abis tapi diorg sediakan mee gorenG coz time tu dah petanG, kira cam Hi tea la

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah