Wednesday, June 5, 2013

Sweet Conversation With Boss

Me : Boss...esok I cuti boleh?
Dr: Ok...I know why you wanna take AL (sambil senyum)
Me: hihi...lgpun I nak bawak my daughter jalan2..
Dr: Ok..you can go but make sure everything settle for today...
Me :yes boss!! Thanks...
Dr:Rizz..dah alang2 tu..masuk isnin je..come back with fresh mind and energy ok..
Me : ok..thanks boss..really appreciated..

So skrg ni aku tgh siap2kan keja...

Last minit dia bg sebeban document for binding...

Mcm x bagi cuti je....
posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. cuti bersyarat...hihi...tak kisahla kan.janji boleh cuti...banyak hari plk tu.

    ReplyDelete
  2. Dr can i get MC..tak nak g keje esok hehe

    ReplyDelete
  3. hehehe senang je hati bila suruh masuk senin,
    tapi bila bg doc setambunnnnnnnnnn mcm x bagi cuti je hahahhaha
    apa2 pun happy holiday yer SA ;)

    ReplyDelete
  4. Hehe...sajalah tu sebenarnya....bagi tapi mcm tak bagi...
    Tak pe kejap je nak siapkan...utk org pro mcm awak! tak gitu?

    ReplyDelete
  5. Sweetnyaaa Doc tu. Best..best!

    ReplyDelete
  6. wah seronoklah cuti2 hehehe. & seronok dpt bos yang ok ni

    ReplyDelete
  7. waaa... syok kalau dapat cuti kan.. hehehe

    ReplyDelete
  8. bestnya..mula2 tu wah..boss yg sgt understanding tapi bab end tu..boleh plak dia kasi sebeban keja..emmm

    ReplyDelete
  9. haha, atleast conversation tu berjalan dengan lancar.. bestie iha pun selalu cakap camtu, kata bagi cuti tapi kerja mak aih.. mcm saja je boss psiko dia, hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah