Thursday, June 6, 2013

Happy Birthday to Me..

today is my birthday..
6th June
Genap 35 years old..
Happy birthday buat diri sendiri..no celebration..no nothing...
seriously x pernah bersambut pun...mengharapkan ingatan dari orang2 tersayang...
semoga tahun ini allah memberi rezeki yang melimpah ruah untuk diri ini...AMIN...


29 comments:

  1. happy birthday akak suria..may allah bless u dan panjang umur serta di murahkan rezeki.amin..

    ReplyDelete
  2. happy birthday sis,semoga segala urusan dipermudahkan Allah,dimurahkan rezeki dan diberkati usia amin...

    ReplyDelete
  3. As salam dear,

    Happy Birthday!!! Semoga cantik & muda sentiasa... barakallahufik... dekat FB tak appear lagi so, wish kat sini boleh kan :))

    ReplyDelete
  4. Happy Happy Happy Birthday sis....
    semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, diberkatiNya selalu dan semoga impianmu menjadi kenyataan...

    ReplyDelete
  5. happy birthday to u dear...semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & gembira selalu..amin!!

    ReplyDelete
  6. Aminn... Happy Birthday.... masih mude lagi tu...

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday along..dee doakan agar panjang umur, murah rezeki, sihat selalu dan sentiasa bahagia..amin..

    ReplyDelete
  8. happy birthday along..
    semoga pjg umur dan dikurniakan kesihatan yg baik :)

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday Suria,
    Semoga panjang umur & sukses selalu
    =)

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir along.
    semoga semuanya dipermudahkan, :)

    ReplyDelete
  11. epy besday sis... Semoga maintain muda~

    n epy anniversary to me (^_^)
    hehe

    ReplyDelete
  12. hepi besday kak suria..moga sentiasa di bawah lindunganNYA..

    #smlm plak besday adik sy..

    ReplyDelete
  13. HEPY BEZDAY AS.... Moga hari ini, hari yg memberi seribu kebaikan dan kebahagiaan pada AS...

    ReplyDelete
  14. 35 ye kak? ala muda lagi.. hihi.. selamat ulang tahun ye kak.. ;)

    ReplyDelete
  15. happy birthday akak diva... *_^... (gatal jer ni...walhal malam tadi kul 12 dah wish kan?)... mesti bosan akak...wakakakaka...dah berpuluh2 kali wish dah...

    ReplyDelete
  16. happy birthday ka. semoga murah rezeki dan diberikan kesihatan yang baik amin :)

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir kak suria... :)

    ReplyDelete
  18. wah.. kita sama bulan la.. saya 4 jun..
    apa pun Happy Birthday.

    ReplyDelete
  19. happy birthday, moga kekal bahagia & sejahtera selamanyer !

    ReplyDelete
  20. Selamat Hari LAhir den ucapkan...semoga senantiasa di LIMPAHI RAHMAT...

    ReplyDelete
  21. Happy birthday along. sori lambat sikit wish. semoga along sentiasa sihat ceria dan berjaya dan bahagia dunia dan akhirat :)

    ReplyDelete
  22. happy belated birthday kak.. moga panjang umur, murah rezeki, jadi ibu yang kuat dan tabah, bahagia bersama orang2 tersayang, berjaya dalam segala bidang yang diceburi dan hidup diberkati olehNya.. Amin.. besday akak sehari sebelum mak iha.. btw umur akak sama dengan kawan baik iha.. :)

    ReplyDelete
  23. Dear all,
    Thanks for the lovely wishes..really appreciated. .semoga doa2 kalian menjadi kenyataan. ..amin..

    ReplyDelete
  24. termiss la pulk

    selamat hari lahir kak
    sy doakan semoga akak dikurniakan kesihtan yang baik dan sentiasa dimurahkan rezeki.aamiin

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah