Friday, June 14, 2013

Jumaat yang teribble

Assalamualaikum semua...
Lambat giler ari ni....semua gara2 ktm...yea aku salahkan ktm sebab..aku bangun pagi giler kot..nk kejar kan train cepat...sekali train problem...laluan Rawang ke Kepong je function..then patah ke Rawang semula..dah la aku ada meeting kul 8.30..
Aduhai...sib baik cik abang x pi keja lagi...terus amik train ke Kuang dan tumpang cik abang ke Kelana Jaya.itu je alternative yang ada..if naik bas lg lambat sampai...well aku dh selamat sampai opis. .dpt masuk meeting 10 min je..mr giant dah tarik muka....nk buat cane..bkn aku ada kenderaan lain pun kat KL ni....sib baik cik abg aku ada jadi my hero today...

Salam Jumaat buat semua..jauhi yang mungkar...syirik dan segalanya..usah ada niat nak menjatuhkan orang lain untuk kepentingan diri sendiri..redha atas segala ketentuan..jangan runtuhkan masjid halal yang dibina..allah bayar cash je..amin...

Peringatan untuk diri sendiri juga...

posted from Bloggeroid


9 comments:

  1. Jauh benor tmpt kejenya kak. Huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. hishh on peak hour plak dia nak prob.. pagi2 kan ramai org nak naik ktm..
    jauh nya tmpt kerja SA. .

    ReplyDelete
  3. sian akak diva... terpaksa mengharung dugaan di pagi hari...bertabahlah wahai akak diva yer... masalah itu manis...pasti ada kemanisannya nanti... *_^

    ReplyDelete
  4. Mintak Mr Giant sediakan sebuah kereta sukan, nescaya sentiasa awal awak ke opis...wakakakaa

    ReplyDelete
  5. alahai..sabar jelah ye sis..sian u..dee pun naik public transport gak..paham sgt..

    ReplyDelete
  6. ksiannya...paling tak suka bila tren problem. saya naik Putra pun kdg gtu gak.. uhuhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah