Tuesday, June 4, 2013

PURE MARINE COLLAGEN READY STOCK IN HAND


Alhamdulillah...stok kat tangan aku makin hari makin banyak yang habis...Dah tinggal x banyak dah...
tp aku dengan bermurah hati nak buat promosi lagi...kepada yang nak repeat order boleh email aku dan details ada kat bawah ni...
ada yang tanya aku soalan kenapa masa dah masak PMC ni, dah sejukkan dan dah masukkan dalam peti ais tp dia x jadi jelly..dia jadi cair jer...korang nak tau kenapa?
sebabnya air dia terlebih...sukatan nak kena betul sayang2 semua...ikut direction kat packet tu...x ikut kalu..x menjadi la...dah simpan dalam peti sejuk dan x jadi macam jelly..dah membazir kan...so aku nasihatkan korang yang dah process PMC ni..ikut la direction...if dia nak 5 liter air..kena la guna 5 liter air...x leh lebih2 ok...

 PMC GRED AA


Kepada yang nak repeat order dan yang baru nak mencuba..
sila email aku ye....

Harga PMC KUNING GRED AA- satu pack 100 gram RM20 + Postage RM6 
PMC PURPLE GRED AAA -satu pack 100 gram RM25 +Postage RM6
PMC HIJAU GRED AAAA - satu pack 100 gram RM30 + Postage RM6
SABAH SARAWAK + RM10 Postage.

email me> suriaamanda@yahoo.com

SMS /WHATSAAP > 0123319641

Cara Pengambilan 
  1. ambil 2-3 sudu besar collagen yang disimpan selepas dimasak semasa bangun tidur ( sebelum gosok gigi) atau 1/2 jam sebelum sarapan (waktu terbaik collagen diserap tubuh ketika perut kosong) dan sebelum masuk tidur ( malam)
  2. Boleh dimakan begitu sahaja atau dicampur dalam jus minuman / buah untuk memberikan perisa yang enak/lazat
  3. Boleh dibuat masker muka
  4. Elakkan pengambilan kopi, teh dan minuman yang berkafein/berkabonat dalam tempoh 3 jam. ini kerana ia boleh menyerap vitamin C, kolagen dan glutathione (agen pencerah) dalam badan kita
  5. perlu banyakkan minum air kosong (sekurang2nya 2.5 liter - 3 liter sehari bagi melancarkan pembuangan toksin dan mengoptimumkan penyerapan kolagen oleh badan.
Kebaikkan Pengambilan Kolagen Asli:
  1. Melaraskan berat badan dan menstabilkan hormon
  2. Meningkatkan sistem imun dan metabolisme badan
  3. Memejalkan payudara, otot dan punggung
  4. Menyihatkan rambut dan kuku
  5. Menguatkan sistem abdomen dan memelihara kelenjar tiroid
  6. Mengurangkan penuaan pramatang seperti kedutan dan kulit kendur
  7. Mengurangkan selulit
  8. Memberi tenaga
  9. Melancarkan peredaran darah
  10. Mengurangkan sakit bahu dan belakang
  11. Melancarkan peredaran darah
  12. Menguatkan tulang dan sendi, menjauhi artritis dan osteoporosis
  13. Meningkatkan sel rawan,ligamen dan otot
  14. Merawat penyakit gout
  15. Mencegah kanser/tumor
  16. Menurunkan tekanan darah tinggi
  17. Meningkatkan fungsi penghadaman/ pencernaan
  18. Merawat gastrik
  19. Anti bakteria / kulat
  20. Merawat anemia
  21. Menurunkan tahap Kolestrol dalam badan
  22. Menyerap lebihan garam dalam tubuh
  23. Melicin, menegang dan menghaluskan kulit
  24. Mempercepatkan pengecutan jerawat dan menghapuskan parut
  25. Mengstabilkan kandungan gula dalam darah ( kencing manis)
  26. Membersihkan tubuh dari reaksi radikal bebas
  27. Memberikan rasa kekenyangan ( diet)
  28. Memelihara usus kecil ( mengelakkan buasir / sembelit)

SELAMAT MENCUBA

8 comments:

  1. Lieya penah mkn ni along...mmg bagusss...rase perbezaannye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul...if mkn yg hijau lg cpt rasa perbezaannya..

      Delete
  2. nak makan tapi takut huhu

    ReplyDelete
  3. Ok akak.sy nk pmc yg kuning.
    Nti ada pemenang sy bg alamat kt akak ye.pastu sy bank in duit, boleh.

    Sy nk order untuk 17jun2013.
    15jun2013 sy akan imform kat n3..

    ReplyDelete
  4. akak, yg ni ada stok tak?

    kalau ada, kira jadi tau.sy nak :)

    nti akak gtau kat komen box sy ye, boleh :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah