Tuesday, June 18, 2013

Pemanggang Open For Order

Selain pemanggang ajaib tu..aku jugak jual pemanggang yang macam kat bawah ni...
if ada yang berminat boleh order...

 RM149.90 + Postage RM15 for Semenanjung / RM 169.90 Sabah Sarawak + postage RM20
RM109.90 +postage RM15 Semenanjung / RM134.90 Sabah Sarawak + Postage RM20

Interested?
SMS/Whatsaap me 0123319641
Email : suriaamanda@yahoo.com

PRE ORDER 1 WEEK PROCESS 


16 comments:

  1. Replies
    1. Sama je lebih kurang just pemanggang ajaib tu mhl skit....

      Delete
  2. lebey kurang mcm si ajaib kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah sama je.. bezanya syrkt yg mengeluarkan

      Delete
  3. berguna sangattt pemanggang ni kan kakkkk

    ReplyDelete
  4. Ada terfikir nak beli pemanggang ajaib nih sebab kegunaannya pelbagai..

    ReplyDelete
  5. macam pemanggang ajaib kan ..
    dah macam2 jenis kuar skrg nie ;)

    ReplyDelete
  6. Hmm..mcm2 keluaran dh skrg ni kn.. Tpi fungsi sama juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn x tau yg pemanggang ajaib tu yg paling ok..tp utk yg kurang berkemampuan..bole je guna yg jenis biasa ni...

      Delete
  7. Businesswomen rupanya....buat masa ni belum lagilah SA...In sha allah suatu hari nanti mana taukan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba2 je ni....Alhamdulillah ada sambutan...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah