Monday, June 3, 2013

Si Kakak Setia Menjaga Si Adik Kembar..


Si kakak memang xde pi mana2 cuti sekolah..cadangnya nak bawak balik KL..tp tu la..x kan hari2 nak kena bawak pi kerja kan...so..memang duk ngan Atuk Uwan la tolong jagakan si kembar..lagipun diorang rapat...

 tgok la cara dia melayan adiknya..si Adeliya..
 kucing pun minat si kembar ni..
ni tgh calm kan si Aressa yang tetiba takut ngan kucing..padahal dia yang x leh tgok kucing tu..

ni la aktiviti kami last Sunday..x kemana..plan asal nk pi Muar batal sebab mak demam panas..selsema dan sakit2 badan..bawak balik kampung berehat...
x boleh jugak rehat..sebab macam2 yang ada...nak2 tv plak rosak...decoder Astro x function...kena panah petir kot..sebab hujan lebat...
sib baik si kembar pun ada jadi penghibur...


5 comments:

  1. assalamualaikum suria...pandai nyer kakak jaga adik..:)

    ReplyDelete
  2. dah sihat ke belum mak kak? *gatal gi tanya sini...walhal boleh jer tanya kat what's app kan?

    ReplyDelete
  3. cepatnya membesar budak bertiga ni...kakak dah jd 'anak dara'... kata org kedah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah