Monday, June 10, 2013

POJAAN HATIKU

Reward for myself again..for my birthday. .beli untuk diri sendiri...sekali lagi jenama Clinique and Estee Lauder menjadi pojaan hatiku...


Lip gloss and mascara and lipstick..

Suka ngan kaler lipstick tu...

Knowing me yang x berapa suka make up..tp kena ada la...actually aku pakai kasik betul2 abih baru beli lain....huhu...bukan kedekut tau..dan bukan jugak x mampu just aku x invest kat barang2 mekap..aku more to handbag or shoes...brg kemas??? Lagi aku x minat...ada seketul dua je..janji ada...but my dear dania very the kak nam u olls...asal pi shopping mall nampak Poh Kong...ajak singgah...nak tau sebab apa? Pengaruh citer MAMI JARUM...tolong la...zaman sekarang ni bukan boleh pakai emas ke intan berlian..confirm kena attack..if panjang umur hidup le...if x panjang...percuma je mati kan...baik x yah pakai...kan?
Any comment?
Ini pendapat aku je...x bermaksud nak perli sesiapa...hakikatnya negara kita x selamat..jenayah dimana2 sekeliling kita...

posted from Bloggeroid


17 comments:

  1. betul...setuju...x yah nak kak nam or mami jarum sangat... he he he... bahaya diri sendiri... baik jangan mengundang bahaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agree..kena ragut satu hal...if x mati cacat plak selamanya kan...

      Delete
  2. wife den pun make up ala kadar jer, natural beauty gitu...;)

    ReplyDelete
  3. haha samala kak sy pun tak suka barang kemas ni mekap pun ala kadar je huhu happy birthday again kak

    ReplyDelete
  4. budak kecik biarla tak meriah dgn barang kemas....bahaya.

    ReplyDelete
  5. akak pun ala kadar aje ...
    pencuci muka pakai herbalife punye

    bedak bb johnson ..
    cream muke aje tgh cari dan tgk2 yg herbalife punye ;)
    lipstik x kesah asal bukan avon ! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA pun x keh pakai avon..bibir jd hitam la kak...

      Delete
  6. Btl2..teringat ada sorg mkcik nie..dia jual barang kemas zhulian...dia kata skrg jgn beli/pakai barang2 kemas nnti kena ragut buat rugi jer..so dia kata baik pakai barang zhulian..kena curi tak la rugi..tp dlm hati I dok pikir bkn ke risikonya sama..rugi tue xkisah..risiko nyawa tue kan sama..huhuhu..lucu btl...pya la nk lariskan jualan dia..:D

    ReplyDelete
  7. seriously deqla la manusia yg x berminat nak pakai emas! pakai pun cincin nikah kat jari ni je la..kohkohkoh...yg lain simpan buat pekasam..mmg x minat la..huhu...

    ReplyDelete
  8. Sy lgsg tak minat mekap kak. Tak de passion. Takat bedak baby n lip balm. Tapi, krim muka is a must!

    ReplyDelete
  9. Tak pe pakai barang branded gitu asalkan kita mampu kan SA, untuk diri sendiri jugak hehe....penat penat kerja, apa salahnya ye tak?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah