Thursday, June 27, 2013

Haussssnyerrrr......



If macam ni leh kembung....agak2 tahan x sampai setahun x yah minum...kui..kui..kui...
Actually aku tengah kekenyangan...amik nafas jap...x larat dh ni...td makan tengahari kat The Majestic Hotel Kuala Lumpur. ..special invitation dari corporate service diorang...
Itu nanti aku buat entey lain sebab byk sgt bahan...takut korang muntah tgok plak nanti...sabar yer..if ada masa weekend nanti aku buat auto publish..Internet very the limited yer jemah2 semua...aku akan hidangkan jugak untuk korang nanti... stay tune ...
posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. lol..tu btul2 ke maen2? hehehe...k, update lelaju ea. =)

    ReplyDelete
  2. Pelikkan...tong tu lagi besar dari orang, mana dia simpan air yg diminum tu! hehe

    ReplyDelete
  3. perghhh kompom kenyang sampai thn depan hehe

    ReplyDelete
  4. ke main ditunggang nya ye
    cepatan ye up ntry tu.hihi

    ReplyDelete
  5. Sejak dah tak kerja ni SA mmg jarang le makan hotel...hotel dapur sendiri ada le hehe

    ReplyDelete
  6. hehe kalau gitu bang...tak yah le ambik org gaji...biar le saya jadi org gaji sampai tua hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah