Wednesday, June 5, 2013

Super Addicted..


gambar dari google

Weh...seriously addicted dengan game ni...selagi x settle selagi tu x berhenti..tp time keja xde la aku hadap benda ni...selalunya dalam train...dalam bas..or kat umah...
tp tu la...mendidih darah if semua nyawa dah guna...yang best boleh mintak kawan2 nyawa if dah x leh nak sambung dah...jeles ngan kawan2 yang dah sampai level 100 lebih..aku baru cecah level 45..
siyes memang sakit hati main Candy Crush Saga ni..
x caya sapa yang lom download tu..cepat2 downlod..sure korang addicted..




23 comments:

  1. Mula2 aku tengo kawan main...heran napa dorang suka sangat game ni...pastu aku try, dah jadi ketagih pulak...dah level 63 hehe

    ReplyDelete
  2. saya pon suka main ni..lagi satu diamond dash :)

    ReplyDelete
  3. memang seronok main benda alah ni, masih level 48

    ReplyDelete
  4. seronok..
    tp lama2 malas nak melayan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk kena sabar..tp selalunya kurang sabar..kan..

      Delete
  5. best tapi stuck kat level 33~ susah banget. hihuu

    ReplyDelete
  6. dee siap nak give up..tp bila nak give up je mesti lepas level tu..skrg baru level 100..ada orang dah 300 lebih..giler ar..

    ReplyDelete
  7. samaaaa laaa..sangat3 addictedd dgn benda nih...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg heran tu nyawa ada 5 je plak..x leh bg lebih ke..kan?

      Delete
  8. pernah main sekali...boringlah!! hehe...

    ReplyDelete
  9. sy tak main.. tapi tengok kawan2 mmg addict :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pun sama..mila2 tgok kwn..pas tu sendiri terjebak...

      Delete
  10. aiyark makin ramai yg suka game ni.. janji boleh release tension, jangan makin tension sbb level tak naik2 dah la, haha..
    #pou akak pecite? :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah