Tuesday, June 4, 2013

Si Bujang Sorang..

Ha....dah lama x update pasal satu2nya anak buah lelaki aku ni ha...si bujang manja...

 selalu susah nak amik gambar dia...ni ok plak..siap senyum2 mcm tu..
 Si bujang ngan lembu manja...
 sebijik ghuper abahnya...manja ya rabbi ni...
 tengok...gedik betul amik gambar mcm tu...ntah apa la taktik ibu dia guna...selalu kalau aku yang amik..sure mcm2 memek muka..

X sabar nak jumpa dia end of this week...insyaallah if xde aral nak pi umah dia kat Muar...
bawak si kakak jenjalan...plan asal nak bawak pi dating...musim hujan plak...postpone lagi la nampaknya..
sebab tu nak bawak pi Dania ke Muar...terubat skit kot hatinya...dah la cuti sekolah mama x leh cuti..sebab dah ramai yang cuti...kesian plak kat dia...

13 comments:

  1. budak lelaki ni klu suh bergambar mmg payah..
    tapi sekali dia dah ketagih, mcm2 memek muka dia buat. hehhe

    ReplyDelete
  2. aah comel ..
    satu2 nya anak buah lelaki ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak...satu2nya...ntah bila nk bertambah..

      Delete
  3. terkejut jap...ekekeke... tetiba citer pasal si bujang sorang ni...terpikir jap...bila la muncul si bujang sorang ni...rupa2nya yang kat muar...he he he...baru tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa..lom jumpa lg...dh jumpa...tau la mcm mn dia..dia rapat dgn kakak dania je...org kain x gang..

      Delete
  4. hamboiiii kemain manja si bujang tu hehe
    nway, bestnya kampung SA, ada lembu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kg SA byk kobau..lombu x byk do..itu lombu kek Muar tu..

      Delete
  5. Budak lelali mmg ssh nk brgambar.
    Ank sedara sebelah suami yg ppuan je ska bephoto gediks..

    ReplyDelete
  6. hehehe macam2 gaya ada

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah