Monday, June 24, 2013

Review Product Japanese Nano Technology Face Mask

Benda free xde sapa yang tolak kan...well aku suka jer mencuba sesuatu..aku x ingat sapa yang perkenalkan aku ngan webpage ni...rasanya blogger jugak..ingat mcm ntah apa2 but aku cuba la apply freebies from web ni...ini adalah kali ke 5 aku dpt freebies


Sampul yg sampai kat umah Seremban

Japanese Nano Tecnology face mask

Face mask ni berbentuk topeng ye anak2. .suitable for normal skin and allergic skin dan function utama dia untuk kasik muka korang soothes, purifies and refines skin..dia jugak enhance moisture retaining ability. .

Aku dh cuba?..oh dah....sgt2 best..sejuk..sama macam pakai Shiseido face mask. .cuma Shiseido tu jenis gel hitam and kena tunggu 30 min kan? Yg mask Japanese ni cuma guna 15-20 min je pas tu remove...ko akan rasa perbezaannya..

Meh aku nk kongsi laman web tuh..bukan semua freebies dia sama eh..hari2 bertukar..apa yg korang kena buat..sign up dan ikut step by step..korang kena rajin la..hari2 dia tukar sample..ada gak yg dia jual terus online..itu aku x cuba lagi..meh terjah www.onlybeauty.com.my
Jom terjah jom...mana tau korang luck...

posted from Bloggeroid


4 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah