Thursday, June 20, 2013

Trip Melaka - Taman Mini Malaysia


Akhirnya dapat jugak update sikit cuti2 6 June lepas sempena Birthday aku...nothing special kat sini..as long as anak2 dan parent aku ok..

 atuk melayan cucunya..Dania dan Adeliya
 Adekiya teruja ngan mainan2 tu..kakak melayan dengan harapan dapat beli kan..x dapek de..mahal nak mati...
 panas giler tapi aku paksa jugak Dania dan Adeliya berdiri depan tu..
 x abih lagi diorang ni....
 Lisa datang ngan Aressa Plak...
 payah betul si kembar ni nak ready..Aressa nak lari kat Atuk dan Uwan dia..
 seee...buktinyaa...diorang dah teruja..kakak Dania jugak cool...eleh..cool la sangat...
 entrance fee yang sangat2 mahal...
sabar kakak...aduhai..x sabar2

Memang diorang ber tiga tu teruja sangat2...Mak Abah pun sama tp setengah jalan ke...
sebabnya panas dan Mak yang cepat letih...

kita jump to next entry eh....


11 comments:

  1. dee tak pernah masuk lagi taman mini malaysia ni..boleh tahan harga tiket eh..

    ReplyDelete
  2. Mg dah lama nak jln2 Melaka tu kak.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum suria...selamat bercuti yer...;)

    ReplyDelete
  4. lagi2 kedai yang kat luar tu pun mahal jugak kan SA..

    ReplyDelete
  5. dah lama tak pergi Mini Malaysia, last dulu masa nak renovate, now harga masuk macam mahal jer....augghhh...

    ReplyDelete
  6. Sebab dah renovated...rasa nak pergi lah.
    Masa pergi dulu banyak rumah terbiar dan rapoh.
    Tmn Mini Asean lagi terbiar...rumah vietnam jadi kandang kuda, rumah myamar penuh najis burung.

    Tapi kalau dan di baiki saya minat nak gi. Lagi pun memang minat rumah tradisional.

    zuljb

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah