Tuesday, June 25, 2013

Layan Durian..

Ateh belanja makan durian..Alhamdulillah murah rezeki..best betul...tp aku mkn 2 ulas je..sebab tengah sakit kepala masa tu..


Abaikan abah yg tak berbaju..

Hep..belum pape dh abih dh

Sabar weh..sabar....

Kuningnya isi dia kan..

Sedap..tp x macam durian yg betul2 masak kat pokok..

Aku suka part yang ni je..

Tapi kitorang bg kesimpulan durian tu mmg di peram..bukan original masak atas pokok...if masak atas pokok baunya mesti semerbak satu rumah...orang dh belanja banyak citer plak kan...hahaha .ini teori dari abah aku tau...aku tukang meng iyakan ajer...apa pun special thanks to ateh and husband dia..sudi belanja kitorang durian...

posted from Bloggeroid


11 comments:

  1. perghh...durian my feveret ssangat!!!

    ReplyDelete
  2. Nampak macam cantik2. Apa2 pun akak belum try musang king lagi. Kena test jugalah nanti.

    ReplyDelete
  3. tak kisahlah peram ke tak kan..yg penting sedap..dan ianya tetap durian..hehehe..

    ReplyDelete
  4. baru lepas layan pulut ngan pengat durian..nyumsss

    ReplyDelete
  5. sedapnyer....kuning isi durian itu
    tergoda i...hehe..follow =)

    ReplyDelete
  6. sedapnya layan durian... mak sy pun bru tepon tadi katanya durian dh mula gugur..

    ReplyDelete
  7. waa bestnyer akan duriaan...nyum-nyum...

    ReplyDelete
  8. musim durian dah sampai... x lama lagi...crepe akan menyusul

    ReplyDelete
  9. Zaza kalau teringin sgt, suruh Nizam belikan yg 3 seploh hinggit pun jadi gak. hahaha
    Durian sedaappppppppp

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah