Tuesday, June 18, 2013

Oh My English!!!!!


Last Friday..kena attend kelas Advance English..ye..aku terpilih masuk kelas ni...semua gara2 amik english test last month...sengal tul bila kena masuk advance class for 4 Month..every friday 3 hours....

 ni la dia lecturer aku Mr Arayan Richard> Muslim ni tau...mat salih kawin ngan Malay...kelakar dan energetic
 dia ajar Proper Nouns
 nouns
Verbs..

Introduction memang sekali ngan class Vantage, tp aku rasa x semua kelas aku dapat attend...sebab apa?
sebabnya kekadang aku bz...4 bulan kot..after that ada exam untuk dapatkan cert...
pesal la diorang masukkan aku kelas advance..padahal masa test ari tu banyak yang aku x jawab..pelik tul..
aduhai..bermula la hidup aku as a student every Friday...

Doakan aku yer....

13 comments:

  1. waaaa.. bestnya. oklah tue kan. ilmu kan. tak habis kalau kita hendak belajar ^_^ boleh lah pergi oversea lepas nih..

    ReplyDelete
  2. all the best... and never stop learning... knowledge is everywhere... (ekekeke...tiba2 kan speaking London diva kat sini...)

    ReplyDelete
  3. hmmm rara ni,bila nk smbung blaja,pk nk masuk kelas lg.haih boleh ke x,ntah la.

    ReplyDelete
  4. wahh..pas ni terer la akak speaking london... =)

    ReplyDelete
  5. wah best tu !

    ReplyDelete
  6. Dear,

    Sejak sarat nak maleh pulak pg class Spanish... ngelat betul..! hehehe

    ReplyDelete
  7. syoknya ada extra class..
    mcm lyn ada Japanese class .. syok belajar..

    ReplyDelete
  8. Best apa attend class sesekali...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah