Monday, June 17, 2013

Ragam Anak2

Dah pent dorang main2..paksa plak diorng bergambar kat tepi batu2 ni...cantik tau batu2 ni...lagi cantik gambar ni sebab dua2nya sporting nak bergambar...


Rasa macam semalam jer baru mama lahirkan awak kakak...tau2 dah anak dara dah...


 Mereka berdua sangat rapat..tiap kali datang ke Muar...berdua ni memang berkepit jer....

 pewwwiiitttt...anak dara sapa la ni kan...
 tgok si Ikie tu...geram jer dia buat muka cenggitu...
heehhehe...gambar last ni memang kelakar..hahahahaha....

Next time kita datang lagi yer..jumpa Ikie...beli sate lagi...nanti kita stay lama sikit kat Muar..boleh buat 
BBQ kan....
Habis dah citer trip Muar...next week la citer pasal Melaka plak...harap2 x lupa bawk balik Kamera...
sedang kumpul duit untuk beli Laptop sendiri..huhu..nak jadi businesswoman berjaya kena la
ada gadjet sendiri kan..harap HP apa la sangat....

5 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah