Friday, June 28, 2013

Kurang Asam!!!

Sangat x menghormati penumpang lain...

Dia ingat cantik sgt rambut dia tu!! Bila tegur dia ckp suka hati dia la..sbb rambut dia..dia bayar tiket! Abih aku x bayar? Naik free? Xde kesedaran sivik betul..kelemumur berterbangan dia x fikir.. macan ni punya manusia pun ada..mcm dia sorang rambut panjang...kerat baru tau...

posted from Bloggeroid


17 comments:

  1. heee....kalau jahat...letak chew gum...hihihi

    ReplyDelete
  2. Haha . Sabar je lorh ~
    Kalau la kita tak da akal ,
    Da lame kena potong je rambut tu , huhu ^^

    ReplyDelete
  3. Orang camni pun ada...teringat pulak kisah aku makan kat restoran tu kan....
    Kalau kita jahat, potong jak rambutnya tu...hehe

    ReplyDelete
  4. cakap kat dia.. dia bayar tiket untu seat & ruang kat seat dia jer bukan ruang belakang seat dia. Lain kali cakap kat dia beli tiket untuk dua seat depan belakang lepas tu nak feeling ella pun orang tak marah dah

    ReplyDelete
  5. eeeiiiiuuuu...mesti geli kan nak letak tangan dekat situ hiksss

    ReplyDelete
  6. sebelum turun kasi potong itu rambut...hehehe

    malam tadi akak tgh line up nak bayar kat kaunter tesco...tetiba org belakang buang angin...baunya masyaAllah....lebih drp nabila punya angin...naik loya tekak..kurang asam betoi...

    ReplyDelete
  7. Amboi..dah di tegur, bongkak pulak dia...

    Gunting aja rambot tu...bahahahaha

    ReplyDelete
  8. Haha.. Amik gunting je potong. .. Hadoii... Mmg xde keaedafan sivik..

    ReplyDelete
  9. erk...dia ingat cantik sangat rambut dia tuh...sombong lak tuh yer...

    ReplyDelete
  10. eee no manners la org camni. sabar jelah. kak sorry lama x dtg sini hhu

    ReplyDelete
  11. akak,kalau ada gunting,gunting je.hihi

    ReplyDelete
  12. haha...kerat aje le SA...tau tau dah pendik heheh

    ReplyDelete
  13. Euuuwww very the kurang asam! geli okeh..
    kalau nak majal, tarik je rambut dia tu!! phuiiii

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah