Wednesday, June 12, 2013

Lisa and Family

As requested. ..


Lisa and family, ni complete family bersama si kembar yang sgt2 susah nak capture gambar diorang.
Ni masa kat zoo Melaka...asal semua binatang yang di tgok di panggil Lembu....x pandai lagi tp diorang cepat catch up...x boleh nampai permainan..sure meroyan nak main...update full story trip Melaka next week eh...guna internet kat kampung senang nak letak gambar banyak2...

Thats all for now...see ya...
posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. baiklah...akan dinantikan kemunculan story tu... he he he...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. ingat lagi lisa la empunya blog ni kan.. hihi.. dari adik kenal akak dia pulak.. hihi.. kem salam dia ye.. tp mesti dia x knl deqla dah.. hahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..dh lahir si kembar tu..xde la lagi...dia pun dh ada blog sendiri dh..

      Delete
  4. semua dipanggil lembu yer...haha

    ReplyDelete
  5. seronok gak gi zoo kan... teringat anak sedara akak dalam banyak binatang dalam zoo yang dia lama sangat belek ialah semut yang dia jumpa... isyh penat tau pusing zoo semuttu yang dia perati lebih..

    ReplyDelete
  6. salam SA,

    wah bestnye ada twins... sepasang gegirls ye.. tahniah :)

    ReplyDelete
  7. twins,,, bestnyer !

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah