Wednesday, June 19, 2013

Sila Minta Maaf


Siapakah yang sebenarnya bersalah ni?

23 comments:

  1. hahahaha... geli hati membacanya...

    org patutnya tulis "Harap Maaf"

    ReplyDelete
  2. haha... harus bangsa lain yang mengarang notice tu....hehe

    ReplyDelete
  3. klakar aaah la macam google traslate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan....dia x reti bahasa melayu tu..sure kedai cina

      Delete
  4. kahkahkahkahkahkah... dia yg tutop kedai org lak ke kena mintak maaf.. ?? aiyokk...!

    ReplyDelete
  5. Erkk.. Jujur.. Spontan sy tergelak.. Hehe

    ReplyDelete
  6. mesti tak ada yang tukang translate ni... sian owner kedai tu... tapi apa pun patut dipuji sebab effort dia nak menggunakan bahasa Melayu... he hehe...

    ReplyDelete
  7. Hahahhahah...
    Aduh! Kedai dia yang tutup, customer yang kena minta maaf???
    Pelik tapi benar...

    ReplyDelete
  8. waa nak mintak maap kat sper ni??huhu..

    ReplyDelete
  9. tersembur nasi sy membacanya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah