Monday, June 10, 2013

Manyak untung woo...

Asal nak buka semula persekolahan berduyun2 orang pi hantar anak masing2 pi gunting rambut...yang bukan budak pun ambil peluang jugak gunting rambut


berderet tunggu turn..

Bukti rambut yang dh selamat di potong

Atuk Dania pun gunting rambut jugak

Dania yang setia menemankan atuknya..

Sempat interview nyonya tu..tanya ramai ke datang gunting kat dia..dah lebih 50 orang untuk Ahad semalam je..harga satu kepala tak sama ye..
Wow..masyuk..nyonya ni pun pandai buat duit..macam2 benda dia jual kat kedai dia termasuk amik tempahan jahit baju kurung..

posted from Bloggeroid


8 comments:

  1. hehe.... jika ada kemahiran dan kelebihan mmg blh wat duit je kan... heeee

    ReplyDelete
  2. wah..50 org? mesti dia punya location pun tmpt yg menarik perhatian org nak potong rambut. untung2..

    ReplyDelete
  3. anak aku pun baru gunting rambut semalam....hehe

    ReplyDelete
  4. syok temankan atuk yee ;)

    ReplyDelete
  5. ramahnye dania, siap intebiu nyonya tu.. hehe

    ReplyDelete
  6. masyuk2 nyonya ni.
    my niece pun potong rambut dah.. senan skit nak urus

    ReplyDelete
  7. banyak rambut tu dah cukup bukti ramai customer dia..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah