Wednesday, June 19, 2013

Breakfast On Sunday

Gara2 semuanya bangun lambat...makanya ajak la sarapan kat luar kat kedai Mamak...punya la hazab nak sampai ke kedai mamak ni..bukan apa..tetiba ada larian apa ntah budak sekolah cina...perut dah lapar ni...

 menu macam biasa la...roti canai...bertambah2 akibat lapar...
 kari daging yang awesome...
 sedap punya pasal aku up lagi satu gambar...
 si debab aku ni pun happy giler...roti telur dan milo ais for her...
 pas tu suruh dia pi bayar...
ntah apa la yang diorang communicate..tinggi kan anak dara aku...

Lepas jer sarapan terus pi pasar besar...beli daging kambing plak...nak bawak balik kampung..
yea..aku balik kampung macam biasa..plan x nak balik...tp Mak Lang call tanya x balik ke..terus mak aku decide nak balik kampung..if x balik xde la entry ni siap aku publish kan..
hehehe...kantoi..entry auto publish....

4 comments:

  1. perghh... sdp nmpknya kari daging tu...

    ReplyDelete
  2. Sesekali makan roti canai mmg meletop...lebih lebih lagi makan kari kambing!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah