Wednesday, June 26, 2013

Teori Jari Melentik...

gambar dari google..tq

Aku x tau la boleh guna pakai or tak teori kawan opis aku ni...dia ckp...orang tua2 kata..nak tgok perempuan tu pandai masak ke tak tgok ibu jari tangan dia dia..if cukup melentik macam gambar tu..makanya SAH la dia pandai masak. ..terus srmua pakat check ibu jari tangan sendiri..dia x de specific kan kanan ke kiri hoke..janji ibu jari tangan melentik...aduhai..macam teori dah keluar..ada boleh kongsi..ada aku x leh share sbb 18sx...huhuhu...sabar jer la...x tau la sejauh mana kebenarannya....

posted from Bloggeroid


7 comments:

  1. jeng jeng jeng... ye ke...kalau ikutkan cenggitu...diva tip top ler... ekekekeke....

    ReplyDelete
  2. yeker...saya ni ibu jari siap bleh rapat smpai ke kulit tp tak pandai2 gk masak..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. Jari sya tegak jer..:)
    Means tak pndai msk la..hahahaha

    ReplyDelete
  4. ea ke??? hehe.. adik sy mmg lentik jarinya, kak sy x lentik jarinya, tpi dua2 tu rajin msk n pndai msk.. hehe.. jari sy x lntik sgt... kira blh la msk sikit2.. hihi

    ReplyDelete
  5. yeke... deqla boleh je lentikkan jari... dua2 belah lagi tu.. hihi

    ReplyDelete
  6. terus tengok ibu jari sendiri.. ok dah cukup lentik.. tapi tak jg pandai masakk hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah