Thursday, June 20, 2013

Trip Melaka - Rumah Negeri Sembilan

Bukan main lagi kan..bila umah negeri sendiri bukan main banyak gambar....aku amik gambar pun dah x concentrate...panas..penat..dari rumah ke rumah...ada banyak yang tertinggal actually...
aku duk layan Mak yang x larat...

 comel jer kan..aku x tau la ini rumah NS yang ori ke x...rasanya x ni...
 suka banyak tingkap
 tangga mcm ni...

 memang rumah NS ada banyak pelantar
 yang rumah kecik tuh dapur
 ada Makcik ni duk anyam tikar kat serambi rumah..oh dia orang NS tau...
 Mak Abah amik peluang berehat kat sini....
 seronok tgok dia menganyam...
 anak dara aku...offer suh amik gambar..
 exploring
 Aressa kot ni...dia yang palin aktif on that day
 Adeliya kot ngan ayahnya
 pemandangan dari luar..
eh..pesal plak gambar ni kat bawah..bantai la...


Ok...ada lagi sambungan...insyaallah ada masa aku sambung eh...jadi la dapat update entry ni sikit...
nanti aku sambung lagi eh...
pas ni ada entry Mini Malaysia lagi..2 lagi kot..pas tu kita terjah Zoo Melaka plak ok......
okbai..


4 comments:

  1. Teringat umh kt kg.. Umah sy kt kg msih umah papan...

    ReplyDelete
  2. cantik...rumah lama2 mcm ni mmg susah nak dpt dah...ramai sekarang duduk teres je...

    ReplyDelete
  3. siap offer tu amik gambar...x menahan anak dara aunty yang sorang ni...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah