Thursday, June 13, 2013

Pelangi Cinta Buat Suami

Assalamualaikum u olls..


Baru beli novel ni semalam..saje jer beli sbb dh bosan malam2 kat umah sewa xde buat apa...tp tu la..masalahnya. .bila start baca x leh stop..karya Acik Lana memang menjadi koleksi aku sekarang... jalan citer yang santai dan x berat sangat..ntah bila aku terlelap malam tadi x tau la..tau2 dah kul 2 pagi..terjaga...
Nanti dah habis baca aku buat review kat NOTAKAKISURIAAMANDA eh..lama x update blog yang tu..blog tu khas utk review novel jer. ..

Hari ni masih bz..slowly aku singgah rumah korang ye...
posted from Bloggeroid

34 comments:

  1. sesuai tak untuk lelaki baca novel tu?? ehehe

    ReplyDelete
  2. lieya dulu bujang2 along mmg hantu novel...dah kawin ni terus pencen hah....tapi skrang byk novel dah didramakan kan...mcm best plak nak bace novel balik....

    ReplyDelete
  3. kty kalo dpt baca novel..tak leh buat apa dah..

    jgn lupa review tau . :)

    ReplyDelete
  4. kebiasaan baca novel ni boleh layan kan SA.
    mcm tgk drama episode jg.. lepas 1 chapter, 1 chapter kita tak sabar nak baca kisah seterusnya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2..x sabar nak habiskan..tp tebal kan..SA amik masa 2-3 hari baca...

      Delete
  5. Shaila pun dah start giler novel...semua gara2 teduhan kasih..muahahaha

    ReplyDelete
  6. menarik ek...mau cari jugak novel ni :)

    ReplyDelete
  7. nanti reviewlah kaw2 yer...hiks...:)

    ReplyDelete
  8. memang suka baca novel tp masa tak mengizinkan...huhu

    ReplyDelete
  9. dee jugak yg bz cari masa nak membaca..memanjang xde..hihihi..

    ReplyDelete
  10. lepas nie akan jd drama lak tajuk novel nie :)

    ReplyDelete
  11. Rajin nya membaca..bagus! Malam2 saya busy tgk Astro! hahaha..

    ReplyDelete
  12. wah nampk best citer ni !

    ReplyDelete
  13. dah lama tak baca novel .....

    ReplyDelete
  14. aloor so sweet
    akak x rajin baca novel uhuh

    ReplyDelete
  15. dah beli lama tapi tak start baca lagi... elok berbungkus hihi~

    ReplyDelete
  16. nanti review la kak novel ni.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah