Friday, June 21, 2013

Diva stress Meroyan...

Dah 3 hari aku stresss...Knowing aku if stress melampau 2 perkara aku akan buat...first...makan...makan..dan makan...x kisah la makan apa pun..janji mkn..tp yang pasti makanan la....bukan batu or kayu ok...
Kedua aku akan pi shopping sorang2...itu habit aku...at least aku kena beli sumthing untuk diri aku...so...nak dijadikan citer..semalam dengan selambanya pi KLCC sensorang...cik abg outstation kan...so pusing sana pusing sini xde yang berkenan di hati..at last masuk VINCCI. ..Capai selipar terus suruh sales assistant cari size..tp kan mamat tu ckp..1 only ke kak..if u ambil 2 pasang kasut ada 20% for the second one...aku ckp..its ok..I just need 1 only..then pi byr...RM69.90...huhu...


Klcc yg x pnh sunyi ngan orang..

Siap dpt paper bag..selalu plastic bag je..

Cantik tak?

Jadi la...pas tu rayau2 lagi sampai Kinokuniya (betul ke eja ni..bantai..) cari novel lagi...pun manusia meramai...turun balik...window shopping...masuk Parkson..tp takde yg menarik...kuar balik masuk Isetan...ada banyak sale tp x menarik hati aku...at last balik...

Itu la kisah aku semalam dengan sepasang kasut VINCCI. .jadi la dari balik tangan kosong kan...x abih lagi..balik sampai umah x tau nk makan apa..bukak peti ais tgok ada ayam...goreng ayam drumstick 2 ketul..duk depan tv mkn cicah sos cili...heaven...

Mana housemate???? Aku sensorang kat umah malam tadi....hahaha....
posted from Bloggeroid

14 comments:

  1. Replies
    1. Sib baik ramai ckp cantik sbb main capai je smlm...

      Delete
  2. Sy dah lama gile tak pegi KLCC kak. Tataulah mcm ne rsnye skg. Hahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya semak coz ramai org..especially kulit hitam ngan arabian...

      Delete
  3. RM69.90 regenye ye kak... biasa la kasut berjenama... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok la..xde mhl sgt cuma x byk design dh...

      Delete
  4. dah lama tak beli kasut kat vincci.. ater design nyer membukan skrg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul...sbb tu nk kena pandai pilih..cuma along smlnm main capai je

      Delete
  5. wahhhh kasut raya ke t.. cantikkk... haaa next time kalau nak meroyan jgn lupa jemput mak dara sekali tau hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selipar untuk lenjan MD...huhu....boleh jer nk ajak...taku MD x sudi je...

      Delete
  6. gagah akak g klcc sorang2.. kalau anis lmbt lagi.. takut! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dh biasa anis..lgpun x jauh KL Sentral ngan klcc

      Delete
  7. semalam kekunon nak lunch kat KLCC.. cari parking dari B1 sampai B4 penuh gila...nak dekat 1/2 jam legar2... last2 keluar g makan kat ampang park.. kenyang...heheheee....

    ReplyDelete
  8. Lain kali stresskan diri tu selalu SA boleh shopping lagi hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah