Monday, December 29, 2014

Dania di Kidzania Part 4

Assalamualaikum....selamat pagi korang  semua....sihat hari ni?
Aku masih lg batuk...demam dah ok dah...tuan rumah demam  blog pun ikut demam...melepek aku kat umah...Jumaat pi keja tp sampai tghari je..then pi appointment Dr gigi....aku ada byk bahan nak story dlm blog ni...tp mcm biasa ikut turn la erk sebab citer anak dara aku kat Kidzania x abih2 lg...

Next Dania jadi doc gigi dan earn salary 18 kidzos...uiiii...banyak tu....



Lighting kat area sini suram2 je...mcm ni la jadinya


Tgh tunggu turn...


Doc bg kelengkapan doc pada junior dentist



Sebelum bermula semua amik gambar dulu...


Ni la dia bakal2 dentist di masa akan datang


Tekun sungguh


Mcm seriys je masalah pesakit tu..


Tgok muka Dania...focus betul nampaknya


X tau la apa yg diorg duk godek2....

Haaa...settle gak bab dentist ni....
Lepas ni kemana pulak kami berdua...papa masa ni dah pi opis semula...so tinggal kami berdua je...ke hulu ke hilir berdua...penat toksah ckp la...tp demi anak ku teruskan juga...
Lepas ni kami pi mencanting batik...yg niaku pun berpeluang sama melibatkan diri mengasah bakat yg dh lama terkubur...hihi...

See ya next entry...




8 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah