Monday, December 8, 2014

Main Cak2 Di Jusco

Ragam anak2 memang buat semua org happy kan...kalau tgh berduka tp tgok tingkah diorang terus rasa damai je hati...hilang segala stress...
Betul tak?
Jom aku bawak korang tgok Dania dan Qhaira main cak2 kat dlm fitting room kat Jusco...aku xde masa kejadian sbb sibuk kerja cari duit lebih...dh jarang dpt luang masa ikut diorg utk aktiviti2 mcm ni..


Qhaira tgh cari kakak..


Eh..mana kakak ni eh...


Aik..xde pun.....tp muka maintain senyum tu...


Eh..ada la kakak...


Buksn main dia tergelak bila kakak agah...


Yeay nampak kakak....

as you all knows...Qhaira dan Dania mmg sgt2 rapat...
Kat mn ada kakak situ la Qhaira...nak plak skrg Qhaira dah pandai merangkak..dah boleh duduk to x balance dan dh boleh berdiri dan menapak perlahan2 tepi sofa.. semua dia buat sekali harung...minggu ni genap 9 bulan..cuma gigi je lambat keluar...baru tumbuh 2 batang bhgian bawah...aku pun dh selamat jadi mangsa....

Anak2 penyeri keluarga kan......





14 comments:

  1. Bila tgk dua anak ni tgh bermain alahaiii seronoknya ada anak ramai ni hehehhe...Qaira ni comel la...ish ni yg nak letak nama anak kalo girl Qaira hahahhaha...

    ReplyDelete
  2. rasa nak dorang ni kecik je sentiasa kan...

    ReplyDelete
  3. Haloh haloh..suke qhaira nmpk kakak..comel betul dedua nie..

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan...

    ermm memang bila tengok keletah anak2 ni ilang stress...tapi kengkadang tu boleh gak membawa ke stress...huhu...

    i folow u #1233...

    ReplyDelete
  5. Usia macam Qhaira ni memang syok main agah-agah. Bila terserempak aje mesti mengekek suka..

    ReplyDelete
  6. Hahaha.....kalau cik akak ada tu kak..mahu join sama nie..haha..alahai..comel sangat..

    ReplyDelete
  7. yes yes... naik seri idup kita dek krn anak-anak.
    telatak diorang keletak diorang bikin hari kita ceria :)

    ReplyDelete
  8. Salam, alahai comel gila si Qhaira..haha comel sgt diorg main cak2.. :D

    ReplyDelete
  9. comelnya Qhaira senyum..suka dia main cak cak dgn Kak Dania

    ReplyDelete
  10. Ayunya si dania. Qhaira pulak comel jer

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah