Tuesday, December 16, 2014

Lagi Kenangan Di Pak John's Steambot & Yong Tau Foo

Dapat msg..Kak Suria kenapa x update blog....macam dah lama x nampak akak update...xde entry baru...

Jawapan aku : 

Akak bz dik non ngan kerja hakiki...akak ni kerja makan gaji...bukan hari2 ngadap lappy...ni hadiah utk top komentator pun akak x post lg dik...sabar ye...ada masa akak update...tak tau la nak cakap macam mana bz nyer aku sekarang...banyak betul benda nak kena hadap...

Aku bukan blogger fulltime...so korang semua kena faham...ahaks....pengumuman kepada semua pemenang top komentator aku bulan lepas....sabar ye kesayangan semua...hadiah korang dah masuk plastik pos laju dah....tinggal nak pi pos jer lagi....maafkan beta yang agak bz...

meh la nak bagi korang tgok antara gambar yang aku tak share masa review kat Pak John Steambot Mutiara Damansara ari tu....ni yang aku ambil dari FB dan jugak dari blog adik2 manis dalam gambar tu...hehehehe....




Seronok pi review makanan...

Seronok lebarkan networking...seronok kenal adik2 kat dalam tu...comey kan yang duk sebelah aku tu...sorry dah taken...tu husband dia pun ada sekali...nice knowing you Halim Brothers...kalau ada job lagi yang nak di kongsi...calling2 me...insyaallah kalau ada cuti dan rezeki...boleh je datang lagi...

Haa...korang...dah tau aku bz..xde pun nak datang jenguk aku kan....korang ni....x rindu aku ke..hahaha....insyaallah jadual aku yang padat akan jadi lagi padat lepas ni...jangan blog ni bersawang dah la ye....

See Ya....


8 comments:

  1. Amboii Hana dan lesung pipitnya. Hehehe. Alaaaa ruginya tak join yang ni. Kalau tak boleh kita bersua muka. Amboi. T_T

    ReplyDelete
  2. hehehe...seronok makan kan...lelah nak habiskan makan! tapi lupa nak amik eskem!

    ReplyDelete
  3. memang seronok pi review makanan..bertambah tambah selera makan tu..:)

    ReplyDelete
  4. Salam, wahh xpenah makan kat sini, tp klw seoul garden penah lah, sama konsep masak2 cmni..ha'ah, aku terperasan yg sblah kak tu lesung pipit dia dlm gila..haha

    ReplyDelete
  5. tak try lagi pak john ni tapi nanti nk try jugak hehe. suka tengok lesung pipit hannah tu. penah jumpa sekali masa event loreal hehe

    ReplyDelete
  6. seronoknya.. :D dapat makan lagi..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah