Tuesday, December 2, 2014

Harta Peninggalan Dania


Hi korang...

Semalam kan Dania ada kat opis aku lagi...boring2 tu dia melukis...aku x tgok sgt tp boss aku tgok..leka la bboss aku melayan dia...itu yg dia seronok tu..tau2 dh siap...
Wah...cantik plak lukisan anak mama ni...bangga mama ramai yg puji cantik...
Yes Dania mmg suka melukis dan kebanyakkan lukisan dia mmg menjadi bila tiru yang real... suruh bawak balik lukisan ni dia x nak sbb nk  mama gantung kat work station...ok la kakak...mama gantung nanti....

Haih...rindu pulak dengan dia...rasa lain plak bila dia xde...
Walau mcm mn rindu aku pun..rindu Qhaira pada Dania lg kuat tau...mmg x nak kat tangan orang lain...seperti yg aku dh agak...Qhaira tercari2 selama 3 hari ni...
Kesiannya Qhaira....merindu je ngan kakak...mmg dia nk kakak dania je dgn dia semalam
Masa tu la dia tunjuk bakat dia ..dh boleh berdiri, merangkak dan duduk tegap dh...amboi..cepatnya...baru 9 bulan kot...mmg ikut kakak dania la ni...
Dania dulu 8 bulan lebih dh berjalan dh...

As usual korang ari ni aku bz giler...handphone aku plak buat hal...battery rosak...so skrg ni battery tgh nazak...nanti la aku cari solution lain...beli battery ke apa yg patut kan..kang htr repair kang duit jugak lagi...kot murah x pe la jugak...

21 comments:

  1. Boleh tahan jugak cantik. Ni kalau asah lagi bakat melukis tu mesti pandai melukis ni.

    ReplyDelete
  2. Pandai kakak dania lukis..mmg dia ada bakat la..

    ReplyDelete
  3. cantik la..pandai Dania lukis..mmg berbakat..terbaik :-)

    ReplyDelete
  4. Salam, wah ini mmg cantik lah! xpe, sy dulu melukis pun start tiru2 dpd benda yg real..hehe boleh lah ko train dia lukis utk dptkan duit sampingan kak..hehe satu drawing Rm 1 pon dah okay, saje2 ajar cari duit mcm upin ipin..hehe :D

    ReplyDelete
  5. Pandai melukis Dania ni ye ;D hehe

    ReplyDelete
  6. pandainya dia melikis, cantik sentuhannya...
    Mama Niza

    ReplyDelete
  7. Qhaira dah biasa dgn Dania itu yg rindu tak terkata..
    Pandai melukis kisahnya..

    ReplyDelete
  8. cantik lukisan tu.. kalau ai yang lukis kucing lidi jelah.. ekekeke..

    ReplyDelete
  9. memang cantik,..ada bakat melukis

    ReplyDelete
  10. waaa...
    ada bakat upanyer dania nie..
    kalah shark cmni.
    malu jap.

    ReplyDelete
  11. Cantik lukisan.
    Kalau saya yang lukis alamat tak nampak kucing.

    belum kenal lagi siapa dania dan qhaira

    ReplyDelete
  12. cantik lukisan kakak dania..memang berbakat

    ReplyDelete
  13. cantik lah lukisan dania tu kak...
    kalau cik akak lukis entah macam mana agaknya kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah