Wednesday, December 3, 2014

Comelnya! Suami isteri ‘bergaduh’ di laman Facebook Zalora


Nampaknya seorang suami tidak dapat menahan kerenah online shopping isterinya sehingga telah menghubungi pihak Zalora di laman media Facebook untuk menghalang isterinya daripada membeli pakaian di laman web Zalora.com.my.

Di Facebook Zalora, Radzi Ali telah menulis  ‘’ Kalau anda ternampak isteri saya membeli belah di laman web anda, tolonglah berpura-pura memberi alasan seperti bayarannya tidak dapat diproses untuk hentikan tabiat membeli belah isterinya itu.

Isterinya, Nuzaimah Ideris pula telah membalas balik komen suaminya kepada Zalora dan berkata ''ianya tidak baik untuk menghalang pelanggan daripada membeli belah di laman web.

Bacalah persembangan antara Zalora, Radli Ali dan Nuzaimah Ideris di sini!



Macam ni pun ada erk....sabar jer la.....


24 comments:

  1. kahkahkahhhhhhhhhh!!!

    cute aa dia orang!

    ReplyDelete
  2. koyak poket husband dia.. hahaha...

    ReplyDelete
  3. Salam, hahaha..ini gaduh2 cool...style lah, comel :p

    ReplyDelete
  4. Taktik nak suh zalora kayo lg ni...hehehheheh SA how a re u dear? Lama x sembang hehehhe

    ReplyDelete
  5. Hehe... aritu ada terbaca kat mana tah... Tapi kan, ini pun dikira free marketing gak kan... Hehe

    ReplyDelete
  6. haha..bahana online shopping..comel tu mmg comel..lg comel la bg zalora..untung berkandaq...haha

    ReplyDelete
  7. haha...zalora pulak layankan jer.....soooo sweet...jom soping zalora..

    ReplyDelete
  8. hahaha macam-macam hal singgah sini kak suria

    ReplyDelete
  9. isteri giler sangat shopping kot sampai asben jeles..yela suami ni kadang2 sampai ikat perut nak cukupkan segala, tapi isteri pulak sedap2 je shoping macam takde apa2 berlaku..walaupun duit gaji isteri tu sendiri..sebagai isteri jadikan perkara ini pengajaran walaupun kita tengok..uih sweet..untung laki tu tak sound direct kat isteri kan..kang muncung 44 hari 44 malam..

    ReplyDelete
  10. Haha.. macam ini pun ada juga
    Tak baik jugalah isteri kalau membeli tanpa izin suami
    Sebaiknya sepakatlah...

    ReplyDelete
  11. hahahha..cool gila si suami tuuuu...

    ReplyDelete
  12. haha tudiaa...mesti wife kaki shopping online giler2 ni..;p

    ReplyDelete
  13. Hehe... Nuzaimah ni kawan sya satu sekolah ni SA... Uami dia mmg rajin nyakat dia kt fb.. Hehe

    ReplyDelete
  14. boleh pulak macam ni ye...macam macam

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah