Thursday, December 18, 2014

Happy 9th Month Aleesya Qhaira Wilda...

Lupa plak mamalong nak update kat sini...14hb hari tu genap Qhaira 9 bulan....yeayyyy...Qhaira dh besar...skrg tgh belajar nak berdiri dan berjalan dah...dah banyak kali terlentang...terlanggar pintu...teraccident masa naik walker tu....bukan main laju lg dia berlari kalau dalam walker...esok2 kalau dapat kaki sure lagi laju....


Skrg x leh leka bila tgh pangku dia...dia akan sesekali ngap x kira kat mana...gatal gusi kot...Bahaya ni...gigi dh tumbuh kan...



Muka mintak kena gigit2...kunyah2....eeee...x leh tahan tgok dak debab ni...

Ari tu masa jemput kakak ngan #gula2hati...dibantainya menangis...x pernah jumpa kot...maybe gula2hati pakai spec mata...tp selalunya ok je...
Bila dh nak balik baru dia nak senyum2...ngengada....
Mau tapi malu.....

Sapa dh tengok Hobbit?????
Jom tgok hari ni....


13 comments:

  1. Alaaa comelnye si dobot ni , memang minta kene gigit tu muka cheeky habes !

    ReplyDelete
  2. Happy 9mo qhaira yg comel. Geram aunty tgk qhaira. Geget sket boleh?

    ReplyDelete
  3. belum tengok hobbit.. =( hampir setahun tak tengok wayang..since ada anak kecik ni.. sedihhh.. xpe laa..kalau pegi tengok pon bukan nya boleh khusyuk..sebab asyik teringat kan anak je..hehehehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. kjap je msa berlalu...

    ReplyDelete
  5. hepi 9mo
    comel sgt budak ni gigit kang

    ReplyDelete
  6. Happy 9thmonsary Qhaira..stay cute :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah