Monday, December 1, 2014

Ini budak Tak Nak Balik...


Boleh dia request x nak balik ...Ikutkan semalam aku dh htr dia balik Seremban...
Amboi...seronok sgt duk ngan mama eh...macam2 dapat...dapat pi Pusat Sains Negara..dapat pi jln2..makan2 pas tu smlm dpt tgok wayang even filem Big Hero 6 tu full house...tukar tgok citer lain...giler...pi tgok kat Berjaya Times Square pun ramai gilet...
3 hari yang bermakna dalam hidup aku..complete rasanya as a mom..anak ada di sisi...
Melayan kehendak dia, masak untuk dia, bercerita..we share a great moment together...hari ni kena hantar balik...bukan apa..x kan hari2 nak bawak pi opis kan...mrh plak orang kat aku nanti..Kang dia jugak yg boring...rumah sewa aku mn ada astro...x kan nk biar dia duk umah sorang2 plak kan...so ptg ni nanti after opis aku hantar dia balik...
next time bleh dtg lg...Apa je aktiviti aku ngan Dania 3 hari ni?
Nanti free aku update...

20 comments:

  1. Sungguh kata SA...anak ada disisi tu rasa mcm bau syurga hari2...sukanya Dania dpt teman mommy dia...stok la sakan dia berjalan dlm IG tu tau...dania dh besar seronok bawa jalan2...untung SA ada anak dara secomel dania...mmmuahhh sikit tang pipi hehehhe

    ReplyDelete
  2. Alorr shian dania..x habis lg spend time dgn mama dah kena balik...

    ReplyDelete
  3. Salam, haha sy pun suka kua dgn mak saya...kua dua orang je dah best, lagi2 klau pergi shopping, mcm kua dgn girlfriends! hihu~

    ReplyDelete
  4. Seronok dia spend time dengan mama dia ;D hehe

    ReplyDelete
  5. cian dania xpuas lagi dok ngn mama dia..:)

    ReplyDelete
  6. mesti la sonok dpt spend time ngan mama..byk aktiviti..hehe

    ReplyDelete
  7. Baru la dia merasa 'ada' mama...SA pun boleh jugak merasa 'ada' anak time kerja..seronok kan?

    ReplyDelete
  8. Kalau ada geng di rumah boleh juga ditinggalkan SA tapi kalau sendirian bimbang juga.
    Baliklah dulu sayang, lain kali mama jemput boleh dtg lagi.

    ReplyDelete
  9. cuti sekolah seronok duduk KeeL ek dania :)

    ReplyDelete
  10. seronok la dia.. dapat duduk ngan mama.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. Dania seronok dok ngan mama dia..hehe tu tak nak balik..

    ReplyDelete
  12. Seronok sangt tu pasal tak nak balik..kalau saya balik kampung jumpa mak pun memang rasa tak mau balik..ejekekekke

    ReplyDelete
  13. cuti sekolah seronok la dia berjalan2...;)

    http://teratakvitaminhaeida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. dah bawak pergi beli baju sekolah lom??
    :)

    ReplyDelete
  15. bestlah dapat ikut mama pergi work

    ReplyDelete
  16. Suka tengok muka gembira dia tu.. ;)

    ReplyDelete
  17. anak sentiasa disisi memang seronok tengok celoteh mereka...

    ReplyDelete
  18. suka duduk dengan mama..tu yg tak nak balik tu kan kakak dania

    ReplyDelete
  19. seronoknya dania tu kak..dapat jumpa akak..tu yang tak nak balik tu..kiki

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah