Wednesday, December 3, 2014

Giler Water Permeable Nail Polish Pulak dah.....

Hi korang...
Meh nak citer..kat opis aku ni dh ramai yg giler dengan nail polish....hepp...ni halal tau...bukan yang x halal tu...its a water permeable nail polish yang sedang rancak di jual di Instagram dan facebook..mmg senang di cuci dan senang di buang..so x de istilah x boleh guna dah sekarang..sebelum ambil wuduk boleh basuh bersih2..and its halal...


Beria member aku ni...resultnya sangat cantik  Kuku dia pun memang cantik dh kan..

Tuesday In Love come out with wonderful colours...

Wanita melayu muda yang mana sukakan kecantikkan dan aksesori, yang suka grooming memang telah mempopularkan halal nail polish ni...Tuesday In Love sememangnya di cipta dan di formula kan istimewa untuk wanita Muslim. Wanita dan kecantikkan mmg x boleh dipisahkan tetapi kena la ikut kesesuaian kan...
Dengan Tuesday In Love korang x perlu risau sebab ianya halal dan  easy peel..ianya diperbuat dari bahan semulajadi dan tidak menggunakan sebarang chemical..aku pun x tau benda ni popular di media sosial..baru tau hari ni bila one of the colleague share nail polish dia...masing2 teruja nk mencuba so aku pun apa lagi..snap je gambar diorang...

Milik siapakah jari2 Itu? Eheh...mana boleh reveal...bahaya...


Berminat nak beli?

Follow instagram @ HESSAANDME

www.tuesdayinlove.com

https://www.facebook.com/TuesdayInLove


23 comments:

  1. hahhaaaaaaaa!
    kuku saya kontot-kontot! letak pun tara cantek punyah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pun x minat sebenarnya...x pnh terlintas nk pakai tp kawan duk pakai...tgok serta share kat sini...

      Delete
  2. ooo..seriously bole basuh cmtu je??
    follow lelaju kat insta die..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..my friends dh prove it..mmg sng peel dan boleh basuh mcm tu je

      Delete
  3. Replies
    1. Sila cuba ye...kalau minat follow insta dia kat bwh tu...

      Delete
  4. rajin ker nak pakai? hahahaha I is sangat malas. tapi those yng suka conteng2.. harus cuba ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mmg x rajin la..seumur hidup x pnh pakai..huhu..

      Delete
  5. Cantik..tp sue malas kilatkan kuku..hehe..

    ReplyDelete
  6. Ada ke yang tak halal?tak tahu pulak..saya memang suka warna kan kuku..tapi tak tahu pulak ada yang tak halal.Apa bezanya ye??yang saya tahu ada pengilat kuku yang boleh dibawa solat je..tapi yang tu pun kalau saya nak solat saya cuci dulu.habis solat baru pakai balik.

    ReplyDelete
  7. Ada yg x halal sbb ada chemical..yg SA highlight ni yg halal yg SA baru tau..ada jenama2 yg x halal cer Google. ..x dpt nk bg pencerahan sbb x pnh amik tau ttg nail polish ni dan x pakai..hihi

    ReplyDelete
  8. bestneeee dah lama tak main kaler2 kuku ni, sejak dah ber emak² ni nak belek kuku pn dah x menyempat, bila ada yg basuh ngan air je ni mmg ohsem..

    ReplyDelete
  9. br tau jugak...

    owh...yg ni kot budak2 GT pkai ms dlm bilik otel sblm dinner hr tu.nk tnya malu...hahahaha

    ReplyDelete
  10. Macam akan jadi isu je nanti..
    Tapi, saya pun xlah berapa.tau hal ni.
    Takot2 menyerupai sesuatu kaum ke?
    Ada x agaknya?
    Cth: kalau ukir inai kira tiru Hindu.

    ReplyDelete
  11. Cik akak tak pernah pun sekali pakai pengilat kuku nie kak..hihi...tak.minat kot..tapi kalau yang berinai tu..bolehlah tahan. Asal tengok je org pakai..mesti nak juga..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah