Thursday, December 18, 2014

Beli Tiket Kidzania A day Before....

11hb December...tengahari tu aku pi amik Dania kat Seremban.....then petang tu pi Kidzania beli tiket siap2 untuk esoknya..bukan apa..malas nak beratur panjang dan buang masa..banyak review dari blog2 mengatakan elok beli tiket online..then redeem je..rupanya lagi bagus beli tiket terus...senang..esoknya x yah nak beratur panjang...terus masuk je...


alahai kakak..baru perasan awak pakai selipar jepun je petang tu...


tadaaa...Dania dah sampai Kidzania...x sabar nak masuk esok...


kaki tgh sakit tu...tp pose tetap pose..


Kidzania operating hours...


Untuk kali ni aku beli tiket pukul 10am - 3.00pm, untuk pengetahuan korang untuk Malaysia Public & School Holiday diorang bahagikan ke 2 session...macam dalam gambar tu la...ikut experience aku...kalau korang pi time cuti sekolah macam aku...silalah amik sessi petang..kalau sessi pagi memang x cukup masa...punya la banyak pekerjaan dalam tu...dari kul 10am- 3pm memang x sempat..habis masa kat beratur lama je...solutionnya nanti...aku citer kat next entry...ok?

See Ya next entry.....


10 comments:

  1. Tentunya satu pengalaman yang sangat berharga bagi dania kan? ^_^

    ReplyDelete
  2. Dania jadi apa dalam Kidzania tu ? Hehehehe. :D

    ReplyDelete
  3. teringin jugak nak bawak anak mama ke sini.. tapi tunggu masa yang sesuai lah kak.. bz.. hihi

    ReplyDelete
  4. biasalah kak online lgi murah. beli dkt groupon murah sbb ada diskaun

    ReplyDelete
  5. Yelah kalau cuti mesti berganda-ganda yg dtg sama di Legoland sini.

    ReplyDelete
  6. dah baca pengalaman Dania masuk Kidzania.. ^_^ best..

    ReplyDelete
  7. ade sessi rupanya..ingatkan sepanjang hari boleh

    ReplyDelete
  8. Santailah dania dengan selipar jepun..hahaha..cik akak pun suka pakai selipar jepun nie kak..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah