Monday, December 29, 2014

Rambut Elsa...Rambut Anna..

Ni la masalahnya bila anak2 buah membesar dengan media elektronic dan segala mcm benda canggih di era kemodenan ni..nak pulak tgh demam Frozen ni kan...pagi petang siang mlm ada je citer Frozen ni...kot makanan Frozen ok la jugak...boleh buat kenyang...
Sabtu lepas duk umah...2 org anak kembar aku ni mintak buatkan rambut Anna dan Elsa....adoiii...mn la mama kamu reti nak oiii....tp buat jugak la...


Ni rambut Elsa milik Adeliya


Ni rambut Anna milik Aressa..

Macam2 hal kan...kadang2 geram...kadang2 seronok plak tgok kerenah masing2...kalau nk tgok diorang behave kena la pasangkan lagu Let It Go tu...diorang dah hafal dah...si kecik Qhaira pun dah pandai...dengar part corus je...diangkat2 lengannya tu....sabo je la...tp comel plus kelakar...sgt bijak bila cepat adapt....anak2 zaman sekarang kan...Qhaira nak masuk 10 bulan kot..ke 9 bulan...ntah la..aku plak yg lupa..tp dh belajar berdiri lepas tangan...dah tergolek banyak kali dah...x tau la bila dh dapat kaki  nanti....



13 comments:

  1. Haha layan je la...budak2 zaman sekarang lucu pun ada...anak buah saya siap kenalkan diri dengan nama elsa...sabar je la..

    ReplyDelete
  2. Sekali sekala layan jalin rambut anak buah syok jugak kak :)

    ReplyDelete
  3. memang pun..budak2 sekarang cepat sangt tangkap..lagu let it go memang lag kegemaran budak2 masa kini..kalau dengar je kemain semua bangkit buat gaya..heheheh

    ReplyDelete
  4. Salam, hahaha comel betul! jadilah tu rambut elsa nye tu..hihi (n_n)

    ReplyDelete
  5. Nakkkkk juga ! Akak buatkannnn. :D

    ReplyDelete
  6. sukalah anak kembar ni..dapat gayakan rambut pun dah ok.

    ReplyDelete
  7. pengaruh frozen ni kuat btl kat budak2 kan.. ank buah una umur 2 tahun pun sibuk nak jadi elsa la anna la.. heheheh

    ReplyDelete
  8. Pengaruh Frozen tu memang kuat.. sampaikan dak Nuha boleh nyanyi 'let it go' masa saya tengah solat.. huhuhu.. memang haru sungguh.. nasib baik sekali je dia buat.. fuh..

    ReplyDelete
  9. kalau boleh semua nak macam Anna n Elsa kan..comel :)

    ReplyDelete
  10. Cepat depa tangkap lirik lagu tu kan kak..anak sedara cik akak pun...siap apa yang ada dalam iklan..asal.bermuzik je..hafal..iklan teh lipton pun depa hafal lagu..haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah