Friday, December 26, 2014

Moga Allah Permudahkan....

Ya allah...pilu seluruh hati kita semua..apatah lg hati semua saudara mara mereka di luar Kelantan, Trengganu dan Pahang...mereka terputus hubungan...ada yg masih terkandas...apalah daya aku dan kawan2 yg lain nak hantar bantuan....apalah daya aku untuk sama2 membantu...hanya doa yg mampu aku titipkan di setiap penghunjung solat

Makin luluh setiap kali melihat update dari FB dan whatsaap....apa lah nasib mereka....






Ya allah ya tuhanku...
Selamatkanlah saudara mara kami...hentikanlah bencana ini...terlalu banyak nyawa yg tak berdosa...anak2 kecil yg kelaparan....
Permudahkanlah dugaan buat mereka...
Amin....


22 comments:

  1. Assalamualaikum kak SA, Allahurabbi.. sedihnya sheila baca dan tengok gambar2 ni T________T"

    ReplyDelete
  2. In Shaa Allah, mudah-mudahan Amin...

    ReplyDelete
  3. Teruskan doa-doa kita moga kesulitan ini segera berakhir..

    ReplyDelete
  4. Moga semua mangsa banjir selamat dan bantuan dipermudahkanNYA..

    ReplyDelete
  5. keep on praying. semoga Allah meringankan dan membantu kesemua mangsa2 banjir.

    ReplyDelete
  6. sedih kan...nak2 lagi kat Kelantan.... kesian kat baby dengan orang tua.... T__T

    ReplyDelete
  7. semoga dipermudahkan..harap banjir cepat surut.pilu je tgok semua mangsa2 banjir ni

    ReplyDelete
  8. tengok gmbar saja pn dh mengalir air mata, tak sanggup nk tgok video2 org hanyut yg org share. bla baca status mnta bantuan lagila sedih rasa. semoga Allah permudahkan setiap hal dan bantuan...amin

    ReplyDelete
  9. semoga keadan kembali pulih dgn cepat dan mrk tabah melaluiny a...

    ReplyDelete
  10. Seram tengok air tinggi macam tu..kesian nya diaorang

    ReplyDelete
  11. Semoga semuanya dipermudahkan,
    semoga mangsa semua tabah !

    ReplyDelete
  12. Mmg sedih. Kita hny mampu berdoa.

    ReplyDelete
  13. Sedih dan gentar bila melihat musibah ini... Sama-sama kita berdoa semoga kita di beri kekuatan untuk mengharunginya...

    ReplyDelete
  14. Salam...mmg sedih, tambah pula ada yg meninggal sbb bot penyelamat yg diorg naik tu terbalik sbb ade pusaran air...rasa sedih betul. Harap mereka dpt tenangkan hati dgn menganggap ini adalah ujian Allah. Aminn..

    ReplyDelete
  15. amin...semoga mereka tabah menghadapi dugaan.

    ReplyDelete
  16. Semoga Allah permudahkan doa kita kak...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah