Monday, December 15, 2014

Nasi Lemak Ayam Goreng Wak Kentut????

Alamak.....biar betul ada nama kedai macam ni....tapi rasanya makanan tu especially nasi lemak dia emmang sedap la kan...sebab dah di akui oleh adik kepada adik ipar..memang nama kedai ni sangat2 rare...tp nasi lemak ayam goreng dia mantop.....

Ish...meleleh la plak air liur ni sat lagi...dah la dah tenghari ni...


haaa...ni kat cawangan Kulai Besar ye....yang HQ x tau la kat mana...korang google la sendiri...


Aku suka nasi lemak simple macam ni...aduhai...terus teringin...

Nasi lemak kalau kena ngan lauk dan sambalnya memang sedap la kan...
memang jadi pujaan ramai walau terpaksa beratur panjang2 kan....apapun nama kedai...biar la pelik or rare macam mana sekali pun...kalau makanannya sedap serta harga berpatutan...for sure la orang akan repeat hari2 kan....

Kenapa la susah nak dapat nasi lemak sedap kat area sini?

Dapat plak ayam goreng panas2 kan best..bahagian drumstick...wallawei......lama aku x makan ayam goreng panas ni...

16 comments:

  1. Adik ipar i smpai tiap tiap hari makan nasi lemak wak kentut, katanya SEDAP lebih lebih lagi sambalnya

    ReplyDelete
  2. macam nasi lemak kepak kat banting ni rupa dia.... sedaaaaappp huhuhu

    ReplyDelete
  3. bukan SA jer terliur..kaksura tengok pon terliur ni..
    tapi melihatkan namanya..adoi...:(

    ReplyDelete
  4. Nak tergelak pun ada. Rasa tak percaya pun ada. Ada jugak nama kedai gitu yer. Hehe...

    ReplyDelete
  5. Nama memang tak boleh blah ^_^ Betul tu, SA kalau dah sedap tak kisahlah apa namanya, pasti nak repeat dua tiga kali. Anak saya yang sulung ni favorite dia nasi lemak ayam goreng nih. Mommynya pulak pantang jumpa drumstick. Hahaha.

    ReplyDelete
  6. Kakak dah makan yg cawangan bandar Kulai bawah pokok besar tu SA
    Memang sedap terutama ayam goreng dan sambal dia memang tip-top.
    Org bukan Melayu pun suka makan sebab ada anak dia pandai cakap mandarin.

    ReplyDelete
  7. haiya! ayam goreng dia nampak sedap gila...yg penting kena panas...baru ummmph!

    ReplyDelete
  8. sdapnya.tp nama kdainya xblh blah..:)

    ReplyDelete
  9. Salam, hahahaha okay ini sangatlah familiar...aku mmg org Kulai ni haa, sangat2 glamour nasik dia ni, aku penah makan 2,3x je lah...pada aku sedap lah..cuma xde lah istimewa sangat..maybe sbb dia hidang panas2 camtu kan..apapun mmg tiap2 malam, kedai dia ramai sgt orang! seronok tgk..hebat even nama dia kelakar..hahah

    ReplyDelete
  10. adoiii petang-petang terbaca entry nasi lemak pulakkk...

    macam best ja macam best ja...

    Napa jauh sangat huhu

    ReplyDelete
  11. hahahahaa!
    pandai strategi wak tu!!

    ReplyDelete
  12. mmg terkenal la nasi lemak ni
    kedengaran nama wak kentut ni selalu
    tapi tak pernah try
    tapi review semua kata sedap
    ni yang nak kena test bila balik kampung

    ReplyDelete
  13. sedapnya nasi lemak siap ada ayam goreng tu..nasi berlemak dan sambal sedap baru betul sedap..tak kisahlah dengan nama wak kentut tu kan..hihi

    ReplyDelete
  14. sedapnya..tapi kelakar betul nama tu.. hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah