Friday, December 5, 2014

Terima pakaian percuma dari Zalora selepas bergaduh dengan suami....



KUALA LUMPUR, (MLP) - Semuanya bermula selepas seorang suami, Radzi Ali  tidak dapat menahan ketagihan membeli-belah isterinya sehingga menulis kepada pihak Zalora untuk menghalang isterinya daripada membeli pakaian di laman web mereka.

Sebagai jawapan, Zalora pula telah memberi isterinya Nuzaimah Ider pakaian percuma untuk setahun!

Zalora Malaysia di laman Facebook mereka telah memuat naikkan satu album yang bertajuk A sweet surprise from Zalora yang bertulis ''Suaminya ingin melarangnya daripada membeli-belah sebaliknya dia telah mendapat pakaian percuma untuk setahun''.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa orang di laman media sosial yang rasakan ini adalah hanya satu taktik pemasaran dari Zalora Malaysia.


Kredit Foto: Facebook


19 comments:

  1. Teknik marketing mcm ni pun bagus juga sbb zalora ni big company.

    ReplyDelete
  2. kena bersangka baik kot ek...hehehe...

    ReplyDelete
  3. untung badan...dah rezeki dia, nak wat camne..
    tumpang gembira je lah...
    zalora...xnak bagi i pakaian percuma utk 1 tahun gak ke?i boleh update & promote dalam blog i lak...hehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. tak kisah la taktik ke apa.. yang penting dapat baju pree.. hahaha... best gilaaaa

    ReplyDelete
  5. marketing strategy...he he he... think about it and seriously it is a marketing strategy...

    ReplyDelete
  6. untung nye kannn. jeles jeles :D

    ReplyDelete
  7. Salam, haha ya aku pun rasa benda ni maybe marketing strategy, tapi, klw betul2 bukan...whOa! What a super crazy surprised for them! isk3..jeles sebenarnye, hahah :p

    ReplyDelete
  8. untung betulkan...tp mana diorg tau saiz nak bg saiz apa???

    ReplyDelete
  9. Adoi cik akak tak nak kata pa eh..cik akak cemburu..hahaha...cik akak nie pelanggan tetap zalora pun tak dapat cam nie..hahaha...lawak je...rezeki depa nie kak

    ReplyDelete
  10. Cenburu saya tengok..heheh.untung..kan??ni best nya kalau suami suka bergurau dan ngusik isteri..betul2 atau sekadar taktik pemasaran ,yang pasti ianya menarik perhatain ramai

    jemput join segmen ..

    http://www.dianarashid.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  11. Bijak sungguh marketing zalora ni... Apa pun, pasangan tu memang bertuah!

    ReplyDelete
  12. Untungnya...tak payah beli baju untuk setahun

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum suria...mmg seronokkn dapat hadiah dr Zalora...banyak tu mmg ohsemmm...;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah