Wednesday, December 24, 2014

WW - Alhamdulillah Rezeki...


Semalam dapat satu sampul....dispatch hantar..sampul atas nama aku ...tp tu la mula2 mcm musykil..apakah? Rupanya bukak2 dpt voucher Jusco dari kawan baik aku....wah ...rezeki2....sgt3 teruja...tgh2 sesak dpt plak rezeki terpijak...alhamdulillah berkat blogging selama ni...so mmg melalui blogging byk mendatangkan hasil kan...sekaligus menutup mulut2 puaka yg duk mengata aku lately...dapat hasil la...bukan buang masa...bukan sia2...dh awak x minat...nak cakap apakan...

29 comments:

  1. nak ikut sopinnnnnnnn hahahaha

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah....rezeki akak...

    ReplyDelete
  3. rezeki..alhamdulillah...banyak tu...nak shopping apa tuuu?

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah , bak sekeping dua kak nak beli spender scarlet. Lol. :P

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...
    setiap rezeki tu datangnya dari DIA...
    # mohon di panjangkan doa kepada mangsa2 banjir di area pantai timur...#

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Salam, tahniah! bestnye :D banyak tu dpt voucher :D
    Ya betul, diorg fikir buang masa je tulis blog kan, bila kita ckp kita dpt duit dpd tulis blog punnn dia 'eleh-eleh' kan sajeee..lantak kau lah, dah dia xminat, nak watcamne~ :p

    ReplyDelete
  7. Mak oiiii...bestnya SA! Best...best! Ha..memang ada jer yang selalu mengata kita kalau blogging kan... abaikan...ini terapi minda untuk diri kita sendiri....

    ReplyDelete
  8. wah...best tu..syukur alhamdulillah.

    ReplyDelete
  9. Amboi! banyaknya SA:)
    Siapa kata tak untung blogging. Dpt mengasah bakat dan meluah rasa kan... kan..
    Kita-kita mesti dtp tahu nikmatnya walau tak dapat voucher sekalipun:)

    ReplyDelete
  10. alhamdullilah...puas shopping kat jasko! hahaha

    ReplyDelete
  11. Untung la blogging dapat income. Best best best

    ReplyDelete
  12. wah...bestnya!!!! Alhamdulilllah......... nak juga... nk sopping free juga.. :-)

    ReplyDelete
  13. Waa bestnye...nak jugak...😆😆😆

    ReplyDelete
  14. Syukur.... dan sememangnya peluang dan rezeki dalam blogging memang kita rasai jika terus berusaha

    ReplyDelete
  15. wooooow banyaknyeeee
    seronoklaaaaa syopping kalo cemni..

    ReplyDelete
  16. banyaknya akak dapat..Alhamdulillah rezeki akak.. :)

    ReplyDelete
  17. syoknya boleh shopping banyak² :) Alhamdulillah

    ReplyDelete
  18. Habis belanja dah ke kupon tu kak..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah