Thursday, December 18, 2014

Lunch @ Thai Express The Curve Mutiara Damansara

Ni citer last 2 week kot...alahai kelupaan plak...check kat blog rasanya x up lagi citer ni....ni masa yang Semifinal AFF tu kot...rasanya la..x per la x penting...masa ni pi makan kat Thai Express...tekak nak makan makanan Thai...yang masam2 skit...badan x sihat sangat masa tu kan...aku ni kalau x sihat memang amik masa nak elok...kekadang tu sebulan tekak pahit..mengalahkan perempuan pregnant...hahaha...

Jom tgok apa aku makan...


Hor Fun Kantonis kot...( x ingat dah nama menu..sabar je la)


Hor Fun Fried with Seafood..ok la...xde la sedap sgt sebab tekak orang x sihat yang makan


Prawn Tom Yam.. best...pedas..masam...ni tom yam putih...bukan macam tom yam biasa kita makan tu...


Alhamdulillah...
Kira ok la makan kat sini...tgh makan tetiba tgok restoran Johny Rocket tgh Flashmob...eh menarik plak...nanti nak makan kat situ la...leh tgok real flashmob pekerja dan boss2 diorang...bukan main lagi...the best part penonton pun ada yang join.....pendapat aku tentang restoran ni...so far aku kena repeat lagi sekali nanti sebabnya masa aku pergi tekak x sedap...pahit...lepas tu baru aku boleh buat honest review..tp yang aku makan 2 minggu lepas...boleh la bagi 4/5 bintang.

Korang bleh terjah Restaurant 

Thai Express Restaurant
G50, Jalan PJU 7/3
The Curve, Mutiara Damansara
(Main walkway, beside Baskin Robbins)

Contact Info
603 7710 9629 or +6016 261 7042


Selamat mencuba..


14 comments:

  1. Ohh seleranyaaaa tengok tomyam putih tu , kita kalau pergi makan pun memang request tomyam putih. Masam masam. Pedas pedas. Sllrrppp.

    ReplyDelete
  2. Ooo dekat dah dgn rumah. Boleh dtg la nnt. X pernah cuba lagi mkn di sana.

    ReplyDelete
  3. lama dah x makan masakan thai..menarik ni

    ReplyDelete
  4. menarik laa along...lieya ade gak nampak restoren nie.. tgk promo mmg nampak sedap.... tgk along promot terus rase nak cube.....

    ReplyDelete
  5. hidangan 1st tu macam wantan ho ada juga..urm, lapar terus wana tengok gambar makanan ni..adoiii..

    ReplyDelete
  6. Bila tak sihat dapat makan sup ayam sedapnya.. ;)

    ReplyDelete
  7. Restoran macam nie diorang punya tomyam mesti lagi best dan power kan.....

    ReplyDelete
  8. aku peberet kantonis mee... slup2

    ReplyDelete
  9. Masakan tahi yg pasti dia punya sup dan tomyam memang sedap SA:)

    ReplyDelete
  10. tomyam tu..sedap..terliur dah ni..

    ReplyDelete
  11. menu agak pelik namanya tapi kalau nak mencuba why not kan :)

    ReplyDelete
  12. Tom yam tu mesti sedap kan kak..hihi..tom yam je yang cik akak ingat...hihi dah fav kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah