Monday, December 29, 2014

Tempat ke 2 Top Komentator


Alhamdulillah last week Hazman Fadzil dh umumkan pemenang
Raja Komen Blog 31.0
Hadiah pun dh dapat dan dh tersimpan elok dalam CIMB...hihihi...gigih giler mengomen...
X tau la masih ada lagi x kesinambungan  Raja Komen ni lg kat blog Food Blogger Malaysia tu...kalau ada boleh cuba lagi...korang pun boleh je join...cuma nak kena rajin la...
Mengah weh nak kejar tempat pertama tu...

Untuk Top komentator blog aku...korang ada 2 hari lagi untuk bersaing...
Kali ni hadiah utama adalah dress labuh.....sorry aku x amik gambar lg..tp cantik la dress tu..kita tgok siapa yg bertuah nanti....

9 comments:

  1. Tahniah SA..
    Rasa tak terkejar kot nak dapatkan top komentar tu.. lately saya agak sibuk.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Wah akak rajin berbena eh komen eh...kita komen blog akak ikhlas sebab akak salu mai blog cik akak juga...syg akak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah