Wednesday, December 17, 2014

T4 Birthday Treats at Olive Sooka Sentral...

Semalam ada birthday treats untuk kawan2 yg sambut birthday bulan 11 dan bulan 12..ada 3 orang iaitu Finaz, Azlin dan Nazril...kami mmg xde allocation untuk sambut dengan satu dept..kalau bos ada kira ok la...ni bos sibuk meeting...so atas inisiatif kami pergi la lunch kat Sooka Sentral...ye la bila lagi nak sambut...lepas ni masing2 bz...ada yg ke Johor kat Site lama dan ada yang stay HQ....

Ksli ni pilihan kami semua di Olive....ok la x ramai orang..cepat je dapat table...


Signboard Olive....senang kalau korang nk pi nanti..


Pilihan aku dan beberapa teman lain Calamansi sour Plum...


Abaikan jejari nakal tu...


Fish and chip..kami tukar nama pisang goreng


Lamb chop


Chicken apa ntah lupa


Hidangan sama...senak nak abihkan sebab big portion


Nazril, Zana dan Finaz...


All of us...

One more snap...

Hari ni je free dapat makan sama..pas ni tak dan dah....ikutkan x cukup korum..ada yg puasa dan ada yg sibuk meeting..yg mat2 saleh dh start cuti..

Korang ada yg cuti ke?

Kat opis KL ni nampaknya ramai giler yg cuti...sunyi kjp...lepas ni lagi sunyi la....
Ramai pakat cuti dan ada antaranya out station...

Kepada birthday boy dan birthday girl. .

Happy Birthday To all of you....


13 comments:

  1. Buat masa ni masih ramai lagi makhluk dalam ofis. Hehehe. Happy birthday untuk kawan kawan akak. ^_^

    ReplyDelete
  2. Happy birthday untuk mereka..wahh menu sedap sedap tu

    ReplyDelete
  3. Sedap nya makanan ... ^_^ Saya kat sini memang 3 orang ja . opis memng sunyi sepi ^_^

    ReplyDelete
  4. happy birthday buat opismate SA. tgk dlm pict sikit jerk portion tu tp tak habis ya nak makan...hehehehhe

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday pada2 yang berkenaan :)

    ReplyDelete
  6. Happy besday untuk yg sambut.. semoga bahagia selama2nya...

    ReplyDelete
  7. sodapnye makanan..sedap ke kak makanan2 kat situ..mana tau nnt tetibe nak detim lunch ngan somi ke..boleh try sana..kihkihkih..

    ReplyDelete
  8. Cuti masih ada tapi sebab weekend ada urusan makanya tak dapat nak bawak anak-anak bercuti.. huhuhu.. weekdays pulak banyak kojo..

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday..hehe..sekarang baru dapat komen kat entri2 blog akak SA..

    ReplyDelete
  10. semoga semuanya dimurahkan rezeki..aminnn

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah