Tuesday, December 9, 2014

Situasi Yang Tidak Sihat...


Kenapa aku cakap mcm tu?
Kalau korang tgok gambar ni pun korang faham maksud aku..
Anti social dimana2 termasuk time makan...
Korang tafsirkan di ruangan komen..perasaan korang andai berdepan situasi ni setiap hari...
Di ulangi.. setiap hari.....

16 comments:

  1. Sangat menjengkelkan...

    patutnya waktu makan ni, kita kumpul hp tu dalam satu bekas dan biarkan hingga kita selesai makan. Agak2nya boleh tak? :)

    ReplyDelete
  2. Kalau letak kat dahi kita pun dia tengok dahi aje SA tak tengok mata kita haha...
    Bila dah addicted memang payah. Penyakit era masa kini.

    ReplyDelete
  3. betul tu, teknologi bukan masalah, depa yang tak reti nak pilih waktu bila boleh online dan tidak..kalau dah macam tu setiap hari, memang ada orang kena hempuk tepon tu..hoho..

    ReplyDelete
  4. itu adalah masalah zaman sekarang, hphone lebih penting dari segala2nya

    ReplyDelete
  5. Banyak keadaan mcm tu kita boleh lihat kat mana2 skrng kan... :)

    ReplyDelete
  6. husband selalu buat macam nie...kat kedai mkn time la nak whatsapp, wechat pastu duk ralit main game.....pernah saya angkat kaki tanpa jamah makanan...sebab terlalu kecik ati

    ReplyDelete
  7. Tak suka orang macam tu..kalau nak belek enpon sila balik umah..dan duduk dalam tandas je..ekekek

    ReplyDelete
  8. Sebab tu bila hubby layan hp bila bersama anak2 ai tegur.. hp tu tak ke mana.. rak rugipun kalau tak layan hp tu..

    ReplyDelete
  9. Penyakit zaman sekarang. So diana selalu pesan kat diri sendiri..time makan..time sopink..no more HP. Stop sekejap. tak naklah masa nak makan pun sibuk nak ngadap HP jer. Emo pulak tetiba..hihihi...

    ReplyDelete
  10. apa kata ignore jer orang yang "anti social" tu sampai dia back to the real world.

    ReplyDelete
  11. betul tu kak..sakit hati betul..huhu

    ReplyDelete
  12. teknologi dhujng jari..mcm tu lah jadinya..huhu

    ReplyDelete
  13. Anti sosial.
    Sakit jiwa camni. Baik cakap dengan dinding jer

    ReplyDelete
  14. Saya paling benci kalau tengah makan ada orang asyik main telefon. Kalau waktu lain takpe, ni masa makan pun bergajet.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah