Monday, December 8, 2014

Jadual Tidak Seperti Dulu

Jadual aku skrg dh x macam dalam gambar tu...sama je baik Jumaat baik Isnin..
Kurang dh masa terluang...kalau ada pun time rehat..lepas solat biasanya nak mengarang....tp mcm x cukup masa....
Acaner tu...


Ada yang tanya aku knp dh x byk entry dlm satu hari aku update....laaa...nak byk mcm mn kalau aku sibuk dengan kerja kan....balik rumah pun dah lambat...sampai rumah aku letih terus terlelap...kadang2 mmg pasang niat nk up entry byk skit...tp tu la...niat je la sbb dh sampai bilik sure nampak tilam...nampak bantal..sure mata pun layu...hahaha...bahan byk ni...Tp masa nk mengarang tu terhad..bz ngan kerja hakiki...
Bertabah la wahai Suriaamanda...


10 comments:

  1. ha ha ha, macam sama dan serupa jer keadaan kita...ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. Begitulah adat kita bekerja kan. Kekadang ada masa sibuk sampai x sempat nak up entry. Balik rumah dah penat lagilah... Mahunya terus tidur. Hehe.

    ReplyDelete
  3. samalah kita kak..asyik fikir kerja jer..huhu

    ReplyDelete
  4. patut la jarang nampak entri akak..

    ReplyDelete
  5. Salam, haa same lah kite kak..then bila bz, mmg balik xde dah aku nak ngadap blog ke FB, mmg terus rebah di tilam yg empuk~ hahaha :p

    ReplyDelete
  6. kan...memang macam tulah biasanya

    ReplyDelete
  7. Lepas kerja kalau boleh rasa nak tidur terus je kan ;D hehe

    ReplyDelete
  8. save draf banyak banyak dalam kepala sebelum tidor

    ReplyDelete
  9. bertabahlah wahai kakak..demi mencari rezeki..gagahi jua

    ReplyDelete
  10. Hujung tahun ni memang banyak kerja. Nak plak lepas bercuti, naik ofis kerja dah berlambak tunggu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah