Thursday, December 11, 2014

Selfie Mama Dan Anak Buah..

Nampak sangat takde bahan untuk blog kan...x pun bahan ada tp masa x cukup nak update sibuk dengan kerjaya...tugasan office yang melambak buat aku terkehel sebelah bahu iaitu bab update blog...dah x leh buat apa dah semua dah berubah...x macam sebelum ni banyak masa terluang dan boleh hadap blog je bila balik keja...sekarang bila asyik kerja dan kerja dan kerja...makanya demam pun melanda...satu opis demam....percaya? betul memang berjangkit2 termasuk aku sekali kena...

Meh la nak kongsi Selfie aku ngan anak2 buah kesayangan...


mama cungkil mata kakak Adeliya ni kang...amboiii.....


Si Qhaira pun dah pandai selfie..pantang orang arahkan kamera ke dia...hey Adeliya...betul2 la...


rasa nak kunyah2 je si Qhaira tu kan..ni hebahave sikit si Adeliya ni....

one more pose...

Bila mama dah duduk satu group ngan anak2 buah...semua ppuan..apa lagi nak buat kan....selfie la...semua gambar ni amik guna timer je ye...melayan lepas sorang2 mintak amik gambar...tp rasanya ini je la yang terbaik bila 2 orang puteri ni bagi kerjasama...selalunya payah...hehehehe.....

sumpah nak gigit2 nak kunyah2 keduanya.....

11 comments:

  1. Hehehe... pandai jerk Qhaira tu pndang camera... comeyyyy

    ReplyDelete
  2. Geram tgk mata 2 org budak comel ni..bulat sungguh..

    ReplyDelete
  3. Sopan santun jak yg baby tu berselfie ... hehe

    ReplyDelete
  4. Comeinya si kecik tu. Pandai dia tengok kamera.

    ReplyDelete
  5. kekeke anak anak skarang memang pantang tengok kita angkat camera. ada aje nak menempek heheh..

    ReplyDelete
  6. Qhaira tu dah pandai pose depan camera ye..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah