Wednesday, December 17, 2014

Tengok Wayang Di Berjaya Times Square..

Selepas settle pi Pusat Sains Negara, esoknya treat Dania kat Berjaya Times Square plak...kan ikutkan petang tu jugak aku kena hantar dia balik...tp dia x nak balik...so tgok wayang je la...mula2 nak tgok citer Big Hero 6...memandangkan dah lambat...papa plak settlekan hard disc problem kat Low Yatt...lama abih masa kat situ...so tgok je wayang apa yang ada...mula2 dia tarik muka jugak...


sambil tunggu masa nak tgok wayang..kita tgok mereka2 yang main indoor....penat kami anak beranak gelak tgok ragam diorang naik roller coaster....cabar Dania naik...dia ckp Kakak boleh je..tp kakak nak naik ngan mama...x dapek de....


Genting tgh renovate kot...indoor BTS ni la jadi tumpuan...


amboii,...serius muka kakak...


Pas tu dah ok mood...nak balik amik gambar kat Giant Christmas Tree ni...


cubaan nak amik gambar christmas tree penuh2...x dapat...


One more try...pun gagal

ok la ni 

Hari tu dia ada cakap...lepas ni kakak x nak lagi dah amik gambar kat pokok2 krismas....laaaa dah kenapa kakak....entah la...kakak rasa macam berdosa la mama...ni mesti ada yang racun fikiran anak aku ni...so aku terangkan...bergambar x salah..bukan kita meraikan...bergambar dengan niat untuk kenangan sebab props tu cantik x per kakak...so papa pun dah terangkan...dia dah faham...budak2 kan...bila ada yang cuba menyampaikan info yang salah...terus je semat dalam hati....sabar je la...

Well abis dah part awal aktiviti cuti persekolahan untuk Dania..

Lepas ni aku citer part Dania di Kidzania plak....


11 comments:

  1. Woah ! Merata Dania jalan jalan , bestnyalah hoih. Kalaulah boleh jadi budak sekolah balik (tapi taknak part buat homework) kan best ! T_T

    ReplyDelete
  2. Bila anak-anak seronok kita pun rasa gembira kan..
    eemm.. sekadar bergambar je.. bukan sama nak meraikannya.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum suria...wah bestnya...:)

    ReplyDelete
  4. salams SA,

    seronoknya tengok dania...:)

    ReplyDelete
  5. Bestnye dpt luangkan masa tgk wayang dengan dania kan..cuti sekolah dah nak habis. Pasti rindu saat berdua nnt.

    ReplyDelete
  6. waaa kak.. seronoknya, ada masa nak bawak anak-anak ke sini...

    ReplyDelete
  7. bestnya tengok wayang..Za dah lama tak pi tengok wayang..

    ReplyDelete
  8. dah lama betul tak pergi Times Square ni..sesekali naiklah sekali roller coaster ngan dania tu kak..hihi

    ReplyDelete
  9. Hihi...dia berhati2 tu kak...
    Budak2 kena cakap elok2..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah