Monday, December 22, 2014

Review Product > Oh So Flawless

Hi korang...
Meh aku nak share sesuatu yang baru dalam hidup aku....serum yang aku dah berjaya guna selama 2 bulan..dan betul2 satiesfied...jarang2 aku up entry beauty product kan..tapi memandangkan dah suka..dah jatuh cinta dengan serum ni...aku pun nak la share ngan korang yang mungkin ada masalah kulit macam aku...selain dari jumpa Doc pakar...aku gunakan jugak product ni...thanks kat Mommy Qhaira sebab kenalkan product ni kat aku....dia yang paksa aku beli...lagipun product ni keluaran kawan dia dan 100% halal...bau serum pun wangi...setitik boleh sapu untuk seluruh muka dan leher...aku guna malam dan awal pagi..sejak guna serum ni masalah jergat dan jerawat makin hilang...kesan2 kulit mati dah pudar slowly...best sangat2...


Insentive Hydrating Whitening Serum By Rand


di datangkan dalam compact yang comel dan kaler yang betul2 attractive


sebekas ni aku leh guna untuk sebulan setengah...jimat kan?


serum yang buat aku rasa yakin..


ni gambar selepas 2 bulan consume product ni...

sekarang pi opis x pakai mekap pun takpe dah...dah x segan dah...just guna serum dan pakai compact powder je..calit lipstik skit....sebab pi opis x perlu nak mekap tebal2 duk dalam ekon sejuk kan,..kulit pun nak jugak bernafas...selalunya lepas solat aku memang x guna apa2 dah product...rasa ringan dan bersih je muka...

Jom baca details product ni...tp dalam bahasa English ye...x kuasa aku nak translate sebab kemalasan yang amat sgt..

Details :
With natural stem cells, gold extract, The advanced formula helps to boost collagen and elasficity , whitening effect for an instant, long term lifting effect, correct and prevent the appearance of pigmentation, fine lines and wrinkles

ingredient :

Aqua
Apple StemCell, 
Glutathion,
 Arbutin, 
Aloe Vera Extract
Licorice Extract
Gold Powder
Vit C& E
Xantham Gum
Phenoxylethanol
Disodium EDTA

Price 

WM  > RM119
EM > RM 126

Facebook > ohsoflawless_official
Intagram > ohsoflawless_official

Mereka selalu buat promosi so...korang kalau nak dapatkan product ni boleh terjah FB dan Insta diorang...last week diorang ada buat promosi..2 kotak RM140,  x tau ada lagi ke x...better korang check...

Selamat Mencuba...


8 comments:

  1. Wow....harga pun meletop ni akak..hihi

    ReplyDelete
  2. Salam, wahhh betul ke ni....ala,sy nak belikan mak saya...untuk hilangkan jeragat, tp kan...tapi kann..sy mcm malas nak check..hahahaha...murah jugak offer 2 botol rm140!! tp malas nak check T_T..Kirim kt akak boleh ke~ hahaha

    ReplyDelete
  3. first time taw pasal produk ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah